Både som vanligt och inte alls.
Så var julen 2018 förbi, den var både som vanligt och inte alls som vanligt.
 
På uppesittarkvällen ställdes gröten ut till tomten och lite andra godsakser till Rudolf, dessutom fick dom ett brev från Ebba och Ellie. På morgonen var alla godsaker borta och på bordet låg två brev, ett till Ebba från Rudolf och ett till Ellie från tomten.
 
Tyvärr blev en liten kusin sjuk så vi fick inte fira jul med dom, men vi tänkte ta igen det med bus och skoj nu någon dag under ledigheten. Vi smög dit iaf på julaftonen och lämnade över en påse med paket och lite annat smått och gott för vi tyckte så synd om dom som missade julaftonen.
 
På julaftonen rullade det på som vanligt, julfrukost hos tjejernas farfar och sedan julmiddag hos tjejernas mormor och morfar. Sedan firade vi juldagen tillsammans med tjejernas farmor.
En fin julhelg fast det blir ganska fullsmockade dagar för oss.
På annandagen var vi först en sväng upp till slalombacken och sen dök mina vänner Helen och Marie upp hemma hos mig. Plockmat och jammel, trevligt som alltid ♥
Helen åkte hem i tid (rätt sent) för hon skulle upp och jobba och Marie fick jag typ kasta ut alldeles innan solen var på väg att gå upp =)
 
Nu blir det en weekend i huvudstaden för mig och T (min julklapp), sen ska jag och tjejernas vara lediga i några dagar till och njuta.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress