Han fortsätter överraska.
Överraskningen blev rätt snabbt avslöjad. Vi hann bara gå ner och sätta oss i den bokade taxin så sa chauffören: Ni skulle till Golden Hits va??

Så det var alltså dit färden gick, till Golden Hits och deras Rockshow. Thomas hade bokat in showen och deras 3-rätters meny. God mat och dryck och fullt öspå scen. 

Några timmar senare när showen var slut promenixade vi genom stan tillbaka till hotellet.  Sen däckade vi båda två raklånga och snarkandes i sängen, eller ja Thomas snarkade högt och påstår att även jag snarkade men det har jag svårt att tro. 

Idag blev det ett snabbt besök på Mall of Scandinavia, lite choklad (Lindt) till mig och sen födelsedagspresenter till min brorsdotter som snart fyller år.  Men sen styrde vi hemåt till våra sessor  som under helgen har bott hos sin farmor (tack!!) Nu har vi avrundat vår kväll med bastu, popcorn och film.  Imorn väntar sista dagen på året, nyårsafton...Skönt med nytt år tycker jag, jag gillar nytt/nystarter  men mer om det imorgon ;)

Tack Thomas för en härlig helg, du har överraskat mig rejält!!♥️

(null)
(null)


Kvalitetstid ♥️
Är iväg och har kvalitetstid med min T ♥️
Min julklapp från honom, en weekend i Stockholm med god mat och dryck. Allt är hemligt och skojigt må ni tro. Igår överraskade han med middag på W by Wijnjas. Supergod mat helt i min smak, så där lyckades han träffa mitt i prick. 

(null)

Idag har vi strosat på stan, shoppat, fikat och ätit lite. En skön och lugn dag. Nu ska vi piffa till oss lite, sen blir det middag. Vart? Ingen aning, det är än så länge hemligt, en överraskning.

(null)

Både som vanligt och inte alls.
Så var julen 2018 förbi, den var både som vanligt och inte alls som vanligt.
 
På uppesittarkvällen ställdes gröten ut till tomten och lite andra godsakser till Rudolf, dessutom fick dom ett brev från Ebba och Ellie. På morgonen var alla godsaker borta och på bordet låg två brev, ett till Ebba från Rudolf och ett till Ellie från tomten.
 
Tyvärr blev en liten kusin sjuk så vi fick inte fira jul med dom, men vi tänkte ta igen det med bus och skoj nu någon dag under ledigheten. Vi smög dit iaf på julaftonen och lämnade över en påse med paket och lite annat smått och gott för vi tyckte så synd om dom som missade julaftonen.
 
På julaftonen rullade det på som vanligt, julfrukost hos tjejernas farfar och sedan julmiddag hos tjejernas mormor och morfar. Sedan firade vi juldagen tillsammans med tjejernas farmor.
En fin julhelg fast det blir ganska fullsmockade dagar för oss.
På annandagen var vi först en sväng upp till slalombacken och sen dök mina vänner Helen och Marie upp hemma hos mig. Plockmat och jammel, trevligt som alltid ♥
Helen åkte hem i tid (rätt sent) för hon skulle upp och jobba och Marie fick jag typ kasta ut alldeles innan solen var på väg att gå upp =)
 
Nu blir det en weekend i huvudstaden för mig och T (min julklapp), sen ska jag och tjejernas vara lediga i några dagar till och njuta.