Redo för skolstart och höst.
Åkte igår iväg på en shoppingtur med tjejerna och deras mormor, på vår inköpslistan stod saker inför skolstarten och bröllopspresent till morbror Robert och hans Emma ♥
 
Lyckades hitta några fina bröllopspresenter, eventuellt saknas en liten detalj bara.
Till tjejerna blev det lite smått och gott inför hösten. Bland annat en hel del nya kläder, gympakläder, inneskor, bänkpapper och lite nya saker till deras rum.
 
Känns lite kontigt när jag tänker efter minstingen Ellie börjar i första klass och Ebba i fjärde klass, redan mellanstadiet. Galet så fort det går!!! Någon sa till mig att när barnen börjar i skolan så säger det bara *swisch* och det stämmer verkligen.  Men jag ser framemot hösten och tror vi kommer få en super höst tillsammans.
 
Idag fick vi även hem pappa T från USA närmare bestämt ifrån Boston. Till allas glädje fanns även några presenter till oss i resväskan, några nya varianter av målarböcker till tjejerna och till mig en väska.
 
 
Var på eftermiddagen ut en sväng i skogen med mamma, lyckades plocka några liter blåbär som nu blivit sylt inför höst/vinter. Så himla gott på både gröt och fil tycker jag. Lingonen var otroligt röda och fina i skogen så jag kanske måste ut en dag till och plocka mer utav både lingon och blåbär. Det är ju faktiskt perfekt att kunna frysa in också och sedan kasta på gröten eller baka någon smarrig efterrätt på.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress