En mycket konstig känsla ♥
9 år kan gå fort och de kan även kännas som en evighet sen. Det har nämligen idag gått 9 år sedan Martins olycka, det känns både nära och som långt bort. Jag kom faktiskt på nu ikväll vilken dag och vilket datum det var. För många år sedan skrev jag ett inlägg, det var svårt att skriva då och det är svårt även nu fast att många av orden är samma och kopierade från tidigare inlägg.
 
Nu 9 år senare sitter jag här igen och letar de rätta orden att skriva. Saken är den att när man sitter ner, tänker och försöker känna så kommer alla minnen och känslor tillbaka.När vi åker till vår favoritstrand som vi gjort flera gånger denna sommar, åker vi förbi olycksplatsen och varje gång knyter det sig i magen, antar att det alltid kommer göra det.
 
Varje gång min telefon ringer på en "konstig" tid eller vid ett "konstigt" tillfälle får jag ont i magen.
Varje gång kommer känslan tillbaka.
Känslan som inte riktigt går att beskriva eller förklara.
Men jag minns det som igår.
Hur jag tittar på mobilen och ser att pappa ringer.
Vad vill han nu??
Sen är allt bara ett litet kaos i mitt huvud.
Orden bara surrar i skallen på mig.
Martin. Bilolycka. Ambulans. Dåligt väder. Helikopter. Respirator. Akademiska.
Vi bör åka nu.
 
Färden ner till Uppsala är nog den längsta jag någonsin gjort.
Väl på plats fick vi några i taget gå in till Martin.
Man ville bara ruska om honom, kittla honom eller vad som helst och så skulle han hoppa upp och le sitt stora leende men istället låg han bara där och "sov".
Tomheten när vi sedan åkte därifrån och man insåg att vi aldrig mer skulle få träffa/se Martin.
En mycket konstig känsla.
Känslan är fortfarande lika konstig,
Idag är det 9 år sedan.
 
♥Saknad♥
 
 
Tjejsnack ♥
- Mamma kan vi inte ta en liten promenad sen och prata lite?? 
 
Efter middagen hoppade jag och Ellie i träningskläder och gympaskor och gav oss ut på en promenad. Kom på att vi även kunde leta checkpoints när vi promenixade omkring. Det blev en rätt lång promenad och det blev inte lite prat, det blev mycket prat...non stop...hela vägen..oavbrutet....Vi har nämligen en till i familjen förutom mamman som tycker om att prata och frågan är om inte Ellie är snäppet värre än mig ;)
 
Mycket som bubblar i den tjejen, många tankar och funderingar och det är så härligt att få dela allt detta med henne och jag är glad att hon vill dela det med mig Riktigt mysigt och välbehövligt tjejhäng och tjejsnack
 
Får se om jag lyckas få med mig Ebba ut på en "jammel promenad" nån dag, idag valde hon att stanna hemma med pappa T i soffan
 
 
 
Vilken skön känsla!
Åh vilken skön känsla, bara att svänga in på mataffären och där stod den.
Planerad, packad och bara att hämta upp, hela veckan måndag till fredag i en påse.
Så himla skönt!!
 
Äntligen tog jag tag i saken och beställde en matkasse till vår familj. Jag har hört lite olika åsikter om de olika kassorna, så vi valde nu att testa den enkla kassen. De recept vi har denna vecka ser alla smarriga ut, så nu håller vi tummarna för att dom verkligen är det.
 
Idag var det ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese. Gott tyckte vi alla, mer tummen upp från mig än resten av familjen. Jag tror den fick lite extra plus poäng av mig just pågrund av att jag sluppit planera, handla med mera.
 
Vilken skön känsla det är att veta att jag har hela veckans middagar planerade hemma, det kära vänner är en stor börda som ramlat ner från mina axlar. Att varje dag (i stort sett) fråga tjejerna: Vad tycker ni vi ska äta idag?? och sen åka in på matbutiken varje dag (i stort sett) och handla det vi vill äta.
Nu slipper jag det!!  Hurra!!