Äntligen på stranden.
Framme!!!
Landade i Los Angeles vid lunch, gick relativt snabbt genom alla kontroller och sedan gick vi med snabba steg och hämtade ut vårt vrålåk till bil. Påbörjade resan mot hotellet som ligger i Newport beach, men först stannade vi för att äta lunch på Buffalo Wild Wings. Sen var det det snabba ryck till hotellet och hopp i bikini, för nu ville vi alla ner till stranden.
 
 
Stranden var fin, skönt vatten och stora vågor som tjejerna skuttade i och på stranden börjades genast sandslott med mera att byggas.
 
 
Vi fick "tvinga" upp Ebba och Ellie från havet, vi har lovat att gå tillbaka igen..kanske imorn.
Dagen avslutade vi med att gå till piren och kika på solnedgången, Ellie blev "tacklad" av en stor man därav hennes mindre glada miner, både ledsen och trött på samma gång.
Så sen shoppade vi med lite godsaker och tog en Uber tillbaka till hotellet. Nu andas det tungt från alla här inne i rummet, dom sover alla så skönt så jag ska också krypa ner och försöka sova för nu går ögonen i kors.
 
Så god morgon och god natt på er!!
Orkar inte skriva mer text idag, det fick bli ett inlägg med mycket bilder.
 
 
 
Uppe i det blå.
Japp vi är på väg och har cirka två timmar kvar innan vi landar i Los Angeles.  Har hunnit med 4(?) filmer hittills, känns som lyx att få välja själv vad man vill titta på ;)
 
Ingen av oss har sovit något så jag gissar att vår första dag i LA kommer bli sömnig. Vi får helt enkelt försöka sysselsätta oss en massa.
 
Vi hörs senare!!
 
 
Packad och klar.
Två Harry Potter filmer har vi lyckats titta på de senaste dagarna.
Det blev ju lite panik att få tag på dom och hinna titta innan vi skulle åka.
Men vi hade tur för tjejerna var hemma hos Emma häromdagen och då fick dom för sig att städa bland alla hennes dvd-filmer och tror ni inte att dom då lyckades hitta typ alla Potter filmer.
Så tusen tack Emma, du gjorde vår helg.
 
Nu är vi packade och klara för att flyga.
Tror vi lyckats få med det vi behöver, sen så hoppas vi hitta lite skojiga saker att köpa så att väskorna är tyngre när vi åker hem.
 
 
Vi bestämde oss för att ta en natt nere på Arlanda så vi slipper gå upp mitt i natten och köra ner, det är aldrig roligt. Nu ligger vi mätta och nerbäddade i våra sängar efter en god middag på hotellet.
 
Pirret i magen börjar komma....nu längtar vi....♥
Natti natt nu ska vi försöka sova.