Stockholmstur med Emmorna♥
Söndagkväll.
Tjejerna i säng, sambon i soffan och jag framför datorn, som de flesta kvällarna hemma hos oss.
 
Gårdagen tillbringade jag i Stockholm tillsammans med vännen Emma och svägerskan Emma på underBARA BARN mässan. Det blev en tidigt start på dagen för oss eftersom det tar några timmar att bila ner. Men trots det kände jag mig pigg och glad hela dagen, säkerligen pågrund av sällskapet. Det blev en rolig dag med många påsar med hem, både en massa giveaways och en hel del shopping. Jag fick en del smakprover på smoothies, mat och välling, dom fick Emma ta med hem till Livia♥
 
Jag shoppade bland annat små fina skrivböcker (jag verkar ha en besatthet för skrivböcker), hittade skol/skrivböcker till Ellie som tränar på siffror och bokstäver hela tiden, en massa olika klistermärken, bad-slime, bad-gegga, köpte multivitamin tabletter till tjejerna som fick tummen upp.
Fick även massor med giveaways som jag skrev ovan en hel del smakprover, tops, pads, reflex, prova på abonnemang på olika tjänster, feber och migrän saker att sätta i pannan. 
 
Tror nog vi alla tre tjejer som var iväg och taggade på att åka även nästa år. Jag tycker att jag hittade ganska mycket saker trots att mina tjejer är lite äldre.
 
 
På mässan fick man göra en egen liten blöjtårta, jag och tjejerna har bestämt att Linda ska få våran eftersom hon var sjuk och missade mässan ♥
 
 
Tummen upp från tjejerna fick denna multi vitamin. Badskummet och schampoot doftar ljuvligt så det ska vi testa och om det är bra kommer vi absolut köpa hem det.
 
 
Lite smått och gott som vi fick med hem, presenterna som Ebba och Ellie fick hann jag inte fota innan dom tog sakerna och sprang på sina rum.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress