Överraskning!!!
 Nu har jag haft två helger med inbokade planer, roliga planer men dock tycker jag det är lite jobbigt att ha helgerna planerade =)
 
Igår var det äntligen dags för Lindas babyshower som vi viskat och tisslat om hur länge som helst. Hennes sambo Kristian lurade iväg henne och vi pyntade för fullt i deras hus. Till slut kom hon hem....SURPRISE!!! kramkalas, fika, jammel och presentöppning.
Linda vet att hon ska få en liten "Elise" därav blev allt dekorerat i rosa.
 
Vi skrattade gott åt Lindas besatthet av Newbie, hon köper typ allt hon kommer över. Tror inte jag vågar skriva hur många bodies, byxor och klänningar hon hade i bara strl 56 (?). Men om vi säger så här hon kommer inte behöva tvätta särskilt ofta.Roligast tycker jag är att hon köpt en fin solhatt i strl 0-3 månader, hennes bebis kommer vara 0-3 månader under januari, februari och mars, misstänker att ingen solhatt behövs då =)
 
 
Skyndade sedan att hämta tjejerna för småkusinera Collin och Livia ville hälsa på, blev tyvärr dock bara ett snabbt besök för vi hade bokat bord och bowling på IP och fick skynda dit. God mat och discobowling blev det innan vi slutligen hamnade hemma raklånga i soffan.
 
Söndag idag, har precis avslutat en lång frukost i soffan.
Tankar finns om dagen men inga planer och det är så skönt.
Behöver struktuerar upp lite inför nästa vecka men det tar jag tag i ikväll.
Nu ska jag njuta av lite mer kaffe i soffan och sen tror jag faktiskt att jag ska bära upp våra halloween lådor.
Dags att pynta!!!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress