Så himla trist.
Röda gardiner, mjuka filtar i soffan, massor med ljus och nygräddade, varm, goa lussebullar.
Det var vad som gjorde min kväll.
 
Vi är tre rätt trötta, lättretliga, små irriterade tjejer i det här huset nu och jag tror att orken tar slut för oss alla när vi kommer hem. Tyvärr!! Så himla trist när "humöret" ska gå ut över dom man tycker allra mest om.
♥♥♥
 
Innan middagen idag fixade vi i ordning en lussebulledeg tillsammans jag och Ellie och efter middagen gav vi oss på den. Det bakades lussebullar i alla dess olika former med vaniljchoklad eller socker på, hade inga russin hemma. Det var skönt att få sitta ned och avrunda dagen med att baka tillsammans och dessutom hinna prata lite (mer än vanligt). Kvällsfikat blev alltså som ni nog förstår nygräddade, varma lussebullar.
 
Nu har jag dragit i mig alla vitaminer jag hittade hemma även lite fiskolja och järn, så imorn vaknar jag förhoppningsvis som en piggare, gladare och mer alert mamma och sambo.
Det ser nog alla framemot ;)
 
 
Emma

Så gott det är med saffran! Jag drog igång ett lussebullebak och muffinsbak igår kväll med Collin och det var skönt att få avrunda kvällen med att baka tillsammans - annars brukar det bli mest disk och plock.. 😏 Roligt och mysigt för båda! Även om han somnade innan allt blev klart.. 😉

Svar: Så mysigt att baka tillsammans....Nu får vi njuta och mumsa av lussebullar ett tag framöver =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress