Dansa tryckare i Globen.
Min lördagkväll tillbringade jag på Globen tillsammans med Thomas, dansandes tryckare till "Wind of change".
Japp där fick man uppleva en gammal känsla till en gammal fin låt med en "gammal" fin sambo.
♥♥♥
 
Jag och Thomas var alltså ner till Stockholm i lördags för att gå på Scorpions konsert på Globen.
Åkte ner på morgonen så dagen tillbringade vi tillsammans med Thomas bror Nicklas och hans tjej Anne.
Vi åt sen lunch tillsammans på Söder och promenerade sedan ner genom gamla stan. Hann bli några stop på olika ställen innan vi avslutade kvällen tillsammans på Harry B James. Därefter var det dags för mig och Thomas att hoppa i en taxi och åka till Globen.
 
Det var en bra konsert som innehöll alla gamla godingar och helt perfekt med människor där, man kunde stå på parkett utan att knuffas och ha sig. Sa till Thomas innan att "gubbarna" kommer börja spela precis på klockslaget (annars har ju band alltid en förmåga att dra ut på starttiden) och det gjorde dom, så vi missade faktiskt starten för då satt vi i godan ro och prata. Men vi skyndade in, så det var bara lite lite vi missade.
 
 
Efter konserten blev det en god tapas-tallrik och en drink innan vi for tillbaka till hotellet och innan kl 24.00 slocknade i sängen. Trötta småbarns- (nåja typ) föräldrar.
 
Mysigt att få komma iväg och bara vara VI en stund, men även mysigt att vara ALLA. Så nu småspanar vi på något roligt att eventuellt hitta på under sportlovet.
 
Jag la upp en film på Instagram från konserten, spana in på FlickornaE på instagram.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress