En helg i huvudstaden.
I fredags var jag och Ellie på mammafrukost på hennes förskola, sen cyklade vi hem och hoppade in i bilen och ställde sikte på Stockholm. Några timmar senare parkerade vi på parkeringen vid Junibacken.
Ebba, pappa Thomas och farbror Niklas hade tidigare under dagen checkat in på Gröna Lund, så jag och Ellie körde några timmar på Junibacken innan vi gick till Grönan och mötte upp de andra.
 
 
Min tre, tripp, trapp och trull......
Ellie blev nöjd eftersom hon hann åka en karusell även hon innan det var dags att åka till hotellet.
 
 
På lördagen hade vi tänkt ta en båttur över dagen men dom här sulliga föräldrarna hade inte med barnens pass så tyvärr kunde vi inte åka. Istället blev det en heldag på stan, men det blev bra det också. Shoppade lite saker som tjejerna spanat in, träffade en vän med son i för lite häng och prat i gamla stan, tog en sen lunch och avslutade kvällen på Mosebacke innan vi slutligen tog oss tillbaka till hotellet.
 
 
På söndagen var det dags att åka hemöver men först blev det ett stopp på Drottningsholm slott. Ebba var lite sinnig på oss eftersom hon ville på ett riktigt museum (ska allt påminna henne om det om några år). Men alla blev glada och nöjda efter att först ha gått omkring i trädgården och fikat och sedan fått gå in i slottet och kolla på alla gamla saker och dessutom få ha lite skattjakt, leta guld föremål. Man fick en A4 av personalen med bilder på guld föremål som tjejerna sedan skulle leta. Perfekt och tänk vad dom gick och tittade runt omkring i alla rum. När vi hade gått runt i slottet och hittat alla förmål fick tjejerna ett pris.
 
Tjejerna avslutade besöket med att shoppa en varsin prinsesskrona, satte dom på huvudet, gled ut ur slottet och vinkade adjö till Drottningholm och Stockhom och sen for vi hem till Hälsingland igen.
 
♥♥♥
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress