Jag har ett problem.
Jag har inga sommarkläder.
Jag har rensat, skänkt och kastat massor tidigare.
 
Har flera gånger suttit med dator i knäet och tänkt klicka hem lite nytt. Men när ingen värme kommit och solen har hållit sig undan, ja då får iallafall inte jag någon inspiration till shopping.
Så nu står jag här med en tom garderob och när gubben som visar vädret på tv´n säger att vi ska få sol och varmt, så tänker jag: Men gud va härligt, men va tusan ska jag ha på mig!???
 
Snabbt som tusan klickar jag mig in på några sidor och gör några snabba klicka...
Så nu är det bara att hålla tummarna för att nånting passar på denna kropp ;)
 
Men hörreni en dag kvar sen har vi helg igen.....
Ge järnet imorn och slappa och njut i helgen.
 
 
 
 
 
Dåligt samvete.
 Skönt avslut på en skön dag.
 
Har haft röriga läggningar på kvällarna den sista tiden. Jag tror det är fler föräldrar som vet vad jag pratar om. Många extra lediga dagar gör att man blir uppe längre på kvällarna. sen har vi haft soliga,ljusa kvällar som gör att man inte vill gå in och så har väl "semster/sommarlovs känslor" krupit på en.
 
Men ikväll kom tjejerna i säng i tid, vi hann prata och läsa bok innan båda till slut låg och andades tungt in i ett varsitt öra på mig. En skön, lugn kväll och inte behövde man ligga kvar i sängen med dåligt samvete och känna sig som världens sämsta mamma.
 
Jag och Thomas har länge pratat om att komma iväg och få lite egentid och nu tror jag minsann att vi lyckats få till det. Även där får jag dåligt samvete för att jag (eller vi då) åker själv utan tjejerna, men samtidigt vet jag att det är viktigt att vårda relationen. Att få komma iväg och prata, mysa, äta gott och dricka gott tror jag är exakt vad vi behöver.
 
♥♥♥
 
 
 
En feelgood-dag
Somnade sent igår kväll efter en sen "prata med sambon kväll".
Skönt för hjärta och själ och det är väl nå himla joll att man inte oftare tar tid för att sitta och bara babbla.
Men ni vet hur det är allt snurrar på, barnen ska varvas ner och nattas och så vidare och det slutar med att man somnar själv =)
 
Jag har fortsatt med att boosta kroppen och knoppen med feelgood idag.
Har hunnit haft lite egentid med båda tjejerna, Ebba medan Ellie var på fritids och hälsade på och sedan Ellie när Ebba var på Sommarboken. Sen följde en vän med Ebba hem och Ellie åkte till sin farmor och hälsade på.
Jag då?? Jag drog på Sunshine podden och lät mig bli inspirerad och fylld med positiv energi.
 
Många tankar, idéer och drömmar föds.
Precis en sån dag som jag behövde nu.
Tack!!
♥♥♥