Fixning och trixning
Regn och rusk.
 Tänkte att jag inte skulle tjatat nå mer om väder på denna sida men va tusan det är svårt att låta bli.
Sneglar mer och mer på en resa.
 
Vi hade roliga planer igår men det sket sig så jag sjönk rejält, tyckte dagen var fy och bläh.
Regn, rusk, rått, eländigt, trökigt och så vidare, det är okey att ha sådana stunder/dagar ibland bara man ryker upp sig eller gör nåt åt det. MEN när solen inte skiner kan man istället fixa lite hemma och igår fick lekstugan sig en "omgång" av Thomas medan jag satt och var i min svacka (lite, lite hjälpte jag till). Thomas har varit duktig och målat klart, fixat fönstrena och lagt in golv, så nu kan vi tjejer förhoppningsvis börja inreda den.
 
Min dag slutade iallfall på topp för vi bestämde oss för att grilla, bjöd in mamma och pappa och så kom vår vän Mårten förbi. Så ännu en kväll blev det altanhäng, på med infravärmen, linda in sig i filtar och tända ljus så blir det supermysigt. Vi blev sittande där ute länge och pratade/skrattade åt allt möjligt, det blev en sen kväll, väldigt SENT.
 
Idag har vi sovit, typ fram till lunch =)
Vi tjejer hänger i soffan men Thomas måsta smita iväg på sitt jobb för där står ett projekt som ska bli klart för leverans till Las Vegas. 
 
Klurar nu på att springa ner i källaren för att plocka fram alla saker jag sparat på till en framtida lekstuga (för nu har vi ju den) och så tänkte jag eventuellt gå igenom lite barnkläder, klurar på en ev loppis.
Eller så ligger jag kvar här i soffan och dricker kaffe ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress