Påfyllt inför hösten.
 När vi var iväg på mini semester förra veckan passade vi även på att fylla på med lite nya höstplagg.
Båda tjejerna har växt ur mycket i sina gardeober så det var dags för påfyllnad.
Hittade massor med strumpor som bara kostade nån krona, massor med basplagg som var superfina på Lager 157, gympaskor till Ebba, ryggsäck (som man fick på köpet) till Ellie. Fyndade en höstjacka till Ebba som hon själv hittade på en affär bland reaplaggen. Ska ta en ordentlig koll i garderoberna framöver nån dag, rensa ur och kolla vad som fattas.
 
Det finns massor i Ebbas garderob som skulle kunnas flytta över till Ellies, men det tycker nog varken Ebba som tycker att hon fortfarande kan ha sakerna och Ellie som inte alls gillar samma saker som Ebba.
Sen är Ellies garderob full med saker som hon delvis vuxit ur och delvis är det ärva saker som hon inte gillar.
Så ja, en ordentlig urrensning och sedan skänka och sälja bort.
 
Sommarkläderna är det snart dags att plocka bort, men först tänkte vi packa med dom i den stora rosa resväskan, men det berättar jag mer om en annan dag ;)
 
 
Min härliga gårdag.
Gårdagen bjöd på fisketur, hjortronplock, grillning, balkonghäng med vänner och dans natten lång.
 
Vi i vår lilla familj grävde upp några maskar, packade snabbt en fikakorg, tog våra metspön och drog på en fisketur. Några små fiskar fick vi upp, en lite större som vi tog med hem och grillade. Passade även på att leta efter hjortron, hittade lite grann. Vore ju för himla härligt att dyka på massor och kunna plocka en full hink.
 
När vi kom hem grillade vi och sen var planen att bara slappa......men se ni, så blev det inte.
Jag och Thomas satte oss efter maten i kvällssolen och då ringde grannen och tyckte vi skulle kika förbi.
Så vi spatserade över och sen blev vi kvar, jag blev till och med övertalad att följa med ut. Spontana kvällar brukar ju bli de bästa och jag hade riktigt skoj hela kvällen och dansade tills stället stängde.
 
Hela lördagen blev så bra....Tacksam!!
Njuter av min semester.
♥♥♥
 
 
 
Mini vacation
Borta bra men hemma bäst, nja det stämmer verkligen inte idag.
Hemma hos osss spöregnar det, igår när vi var i Furuvik strålade solen.
 
Vi åkte i onsdags på en mini vacation med mormor Annelie till Gävle.
Onsdagen bestod av ett besök på Delfinens lekland och ett snabbt besök på Valbo.
Efter det checkade vi in på tjejernas favvo hotell, Scandic Gävle Väst.
Familjerum med egen säng åt alla, bad i deras pool och avslutade kvällen i restaurang där vi alla fyra åt från buffén (vuxen och barnbuffé).En skön natts sömn, trots att klockan var ställd på torsdagsmorgonen för då väntade ett besök på Furuvik. Torsdagen bjöd på en blå himmel med sol och det var så skönt att gå omkring där. För första gången köpte tjejerna åkband och passade på att testa olika karuseller.
 
När vi tröttnat på Furuvik tog vi "genvägen" över Falun/Borlänge hem ;)
Blev ett snabbt besök på Kupolen för att handla lite inför skolstarten och därefter avslutade vi med middag och shopping på IKEA sen åkte vi hem till Edsbyn igen.
 
Nu sitter jag här och kollade precis in på vädret, men vad tusan är detta?? Ser ut som att vi iaf får lite sol (och moln) framöver men jag tänker att jag nog snart får ta och leta upp solen. Vart håller den hus?? Söderut?