Vila och återhämtning.
Idag har jag varit upp till Hudiksvall för ett besök på sjukhuset, ett rörigt besök.
Fel info på kallelsen så jag trodde ett tag att jag skulle få åka hem utan att göra det jag kom dit för, nämligen att plocka ut min (ursäkta ordvalen!) jävla spiral som gjort sitt i min kropp.
 
Men allt ordnade sig så tabletter fick tas och undersökningen kunde fortsätta, lyckades prata till mig ett försök innan tabletterna hann verka (ville verkligen inte stanna länge än nödvändigt på sjukhuset) och ut kom den lymla rackarn. Så skönt!! 
 
Klapp på axeln till mig själv som fick beröm för att jag var så tålig och verkade ha en hög smärttröskel, kul att man är bra på nåt iallafall =)
 
Däremot visade ultraljuden andra saker som nu rörde till det i skallen igen och som pågrund av min ev höga smärttröskel jag inte känt eller reagerat på. Kände mig lugn och cool när jag var där men nu när jag kom hem började helt plötsligt alla möjliga tankar yra kring. Ett nytt besök väntar om några veckor och då håller jag tummar och tår att allt ser bra ut i kroppen.
 
Dum som jag är så googlade jag syntomen och det ska man ju inte göra, men vem kan låta bli.
Nej nu ska jag pussa på min sovande familj sen själv krypa ner.
För jag tror och känner på mig innerst inne att det är det min kropp behöver, vila och återhämtning.
♥♥♥
 
Köpte två fina röda julkaffemuggar idag, en till mig själv för det var jag verkligen värd och en till mamma för hennes "love and support".
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress