Årets nyårsdricka.
En mycket viktig detalj har ikväll fixats.
Tjejernas nyårsdricka.
 
Årets glitterfärg var en blandning mellan blå och lila, indigo tycker Ebba.
Så då får väl årets nyårsdukning gå i bland annat den färgen.
Indigo, silver och lite vitt får det bli.
 
Till middag har Ebba bestämt (och vi andra håller med) att vi ska äta pulled chicken, det är ju faktiskt tradtion för oss att äta det på nyårsafton sa hon. Nog har hon rätt, vi har nog ätit det i ett eller två år, kommer inte ihåg hur vi gjorde ifjol. Lämplig mat att bara kasta in i ugnen och så pang tjong så är den klar, sånt tycker jag om.
Tänker även göra det lätt för mig med efterrätten och vispa ihop en vitchokladmousse. Ebba hade även en efterrätt på gång men den är lite hemlig än så länge.
 
♥♥♥
 
 
Vi möter våren i.......
När det är sköna temperaturer och massor med snö, då tycker jag om vintern.
Hela landskapet ser fantastiskt ut med all snö, snökojbygge, snölyktor, varmchoklad utomhus, skridskor, friskluft, klurar på att köpa längsskidor och jag verkligen LÄNGTAR tills det är dags för årets slalomlektioner i backen.
 
Men även om jag tycker om vit snö så älskar jag vit sand, blir glad bara jag tänker på det.
Så årets julklapp från Thomas till oss tjejer i familjen fick oss att göra små glädjehopp.
 
Jag och Thomas hade innan jul sagt att vi inte skulle köpa julklappar till varann, vi kan hellre spara och lägga det på en resa sa vi. Sen så överraskade han oss tjejer med en varsin julklapp på julafton, i låg en biljett till.....↓
 
 
LOS ANGELES
 
Vi ska få möta våren på vit stränder.
Längtar!!
 
 
En härlig julhelg.
Nu är uppesittarkväll, julafton och juldag förbi, vi har haft tre bra dagar med nära och kära.
 
Uppesittarkväll med pizza, massor med godis och bingolotto tillsammans med farmor Anna-greta, farbror Nicklas och vår kompis Mårten. Vi vann två nya lotter så nu får vi spela på nyår också. Ebba och Ellie ställde ut gröt och andra godsaker till tomten och morot och sockerbitar till Rudolf på altanen.
 
 
På natten kom sen tomten på besök, så när tjejerna vaknade fanns det fotspår i vardagsrummet och en skattkarta i julstrumpan.
 
 
När tjejerna vaknade på julafton var det snabba små fötter som sprang till vardagsrummet för att kolla julstrumpan och sen var jakten igång. Efter lite klurande och letande hittades tomtens paket.
 
 
 
Sen var det dags att hoppa i julklänningarna och åka till farfar, Gerd, faster Matilda och farbor Alexander för att äta julfrukost och öppna de första julklapparna tillsammans med dom.
 
 
Soffhäng hemma och slapp i vår egen soffa till Kalle sen packade vi med alla julklappar och åkte till mormor och morfar. Julmiddag, mys med kusiner, paketöppning, lek med julklappar och smarriga efterrätter.
 
 
Juldagen började med ännu en tradition, julvetebockar från gammelfarmor Ruth. Dom smaskade vi i oss med massor med smör på. På eftermiddagen packades ännu en julsäck och sen traskade vi över till farmor för att fira juldagen med henne och farbror Nicklas. Där bjöds vi på Glühwein som Nicklas fixat ihop. Receptet kom från Nicklas flickvän Annes farmor. Riktigt gott!!
Vi bjöds på julbord och efterrätt och så fick vi fina julklappar allesammans.
 
 
Kvällen avrunda hemma i soffan, sent som bara den kröp vi tjejer ner i säng. typ kl 01.00 hade jag en tjej som låg brevd mig och läste. Tur vi har jullov!!
 
Idag är det annandagen och det blir ingen bandy för den här familjen. Vi kör på hemma-häng, kanske blir det en sväng ut i snön som just nu bara vräker ner. Ikväll kommer Helen och Marie hit, två av mina finaste och roligaste vänner. Då ska vi umgås och jamla ihjäl oss i soffan, åh så jag längtas!!
 
Der ser jag framemot och så ser jag framemot ca en veckas jullov, vilken härlig känlsa!!