Harry Potter?!
Efter en skön helg så kör vi nu vår sista semestervecka.
Helgen bestod av spexade bilder från Ebba, pysselidéer från Ellie, GOD grillad mat, en sen lördag med nattliga samtal ute på altanen, Söndagsmiddag med mamma och Thomas, sen spatsera vi tjejer vidare till Diggiloo. Superbra! Ett av de bättre åren, dessutom var tv4 där och filmade så kanske dyker vi upp i tv´n framåt vinter. I hope not!
 
Måndagen bjöd på sol igen så vi passade på att åka till IP och bada ännu en gång och sen blev det lunch/middag på Kägelholmen. Sista gången i år både för bad och fika på Kägelholmen misstänker jag.
 
 
 
Idag har vi fixat och städat inne på tjejernas rum och kvällen avslutades med läsning i sängarna.
Har under en tid tänkt att jag ska läsa Harry Potter tillsammans med tjejerna, har nämligen själv heller inte läst böckerna tidigare, endast sett filmerna. Var bara ett klick bort från att beställa första boken, men så var vi in på Erikshjälpen och hittade en helt ny (?) bok för endast 40 kr. Så nu tänker vi läsa första boken och sedan se första filmen. Sen vore det superkul att någon gång i framtiden få åka till Universal och visa tjejerna "The wizarding world of Harry Potter". Ebba har varit där men hon var så liten så hon kommer knappt ihåg det och inte visste hon vem Harry Potter var då.
Boken är rätt tjock, men vi kämpar på sida upp och sida ner, snart får vi kika på filmen :)
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress