Medvetna val.
Men oj, tack till er alla som kikat in, ni var MÅNGA fler än vanligt.
Som jag skrev här igår, när jag hade skrivit ner det här på bloggen kunde jag ju inte "banga ur",
Så idag flöt det på lätt som en plätt, dessutom var det inbokat träningspass (styrka och kondis) med gänget så nu ikväll känner jag mig riktigt duktig.
 
Jag tänker inte ge mig själv en massa förbud, utan göra medvetna val. Mer träning känns viktigast just nu, då det varit det allra största problemet/felet hos mig.
 
Ni som gjort någon "viktresa" eller vad jag ska kalla det, kan inte ni kommentera med era bästa tips eller berätta hur ni gjorde. Det är fler än jag som behöver pepp och inspiration.
 
Det här kommer bli en grym höst och jag ser verkligen framemot den.
 
 
Jag har bestämt mig.
Skriver jag det här känns det lite mer på riktigt och då blir jag kanske duktigare.
Efter en sommar med obefintligt med träning känns det i kroppen och knoppen, så nu lymlar får det vara nog.
Jag tänker att jag ska skippa dessa onödiga mackor som lätt slinker ner. Det har gott bra nu i några dagar, men så kom jag till jobbet på förskolan idag. Ni förstår på förskolan smakar mackor fruktansvärt gott =) Så till frukost slank ett brytbröd ner och till mellis både brytbröd och en hårding. Men imorn tar jag nya frisk tag.
 
Jag har även bestämt mig för att jag dagligen ska ta minst 10.000 steg, lite eller mycket, jag vet inte men det känns som en okey nivå för mig. Tyckte själv jag var duktig ikväll när jag efter kvällspromenaden "endast" hade gått 9600 steg och då bestämde mig gör att skutta upp och ner på ett brunslock för att komma över 10.000. Så var det ju lite tokigt att stegen på mobilen inte riktigt synkade (tog lite tid innan dom hoppa upp) så när jag väl var klar hade jag lyckats passera 10.000 med några hundra steg. Fast det blev ju bara plus för mig och kändes bara bättre.
 
När jag kommit till mitt första delmål tänker jag köpa mig en mkt bättre stegräknare, en Fitbit.
Det känns som en bra "morot" och jag har inte så himla långt dit.
Så nu lymlar kör vi!!
 
 
 
Ordning och reda.
Go kväll!!
Just nu pågår det en "make over" på bloggen, men med lite flyt och tur så kommer det vara ordning och reda imorgon igen. Ibland behövs en nystart eller liknande och nu är det på G.