Shopping i regn.
Igår checkade vi ut från vårt hotell Row och hoppade på en buss ut till Woodbury Outlet. Är så glad att jag bokade in den resan idag för det har regnat exakt hela dagen. För fy så tråkigt om vi hade planerat in Central Park idag, nu fick vi ju en fin dag där i torsdags.
 
Woodbury ligger ca en timme utanför New York, fast hemresan med all trafik tog ca två timmar. Jag har varit hit en gång innan tillsammans med Thomas, då sken solen och vi gick i shorts. Idag regnade det, var grått och stora snöhögar låg överallt efter snöstormen som varit här. Men trots det så lyckades vi såklart shoppa och fick några påsar med oss därifrån. 
 
Vårt hotell låg vägg i vägg med Majestic. Hotellet hette tidigare Milford när jag och T var här, men heter nu Row. Ett jätte bra hotell mitt i smeten. 
 
Kolla in Emmas smarriga våffla, jodå det ligger en våffla där under allt annat smarrigt.
 
När vi kom tillbaka till Manhattan hoppade vi in i en taxi och åkte söderut hem till Julia i East Village. Det blev ett snabbt besök på en bar och sedan en bit pizza innan vi däckade i säng och Julia drog på en "wedding reception".
 
 
Idag (lördag) verkar det bli blåsigt och molnigt här, men vi ska allt ut på en promenad och titta oss omkring.  Jag vill gärna hinna visa Emma Ground Zero och själv vill jag gärna ta en promenad på Brooklyn Bridge. 
 
Hörs senare!! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress