Tack alla och så lite lördags-skryt..
Oj!!
När man i stundens hetta skriver ett inlägg om olika val på sin blogg, så räknar man inte med att så många faktiskt ska läsa det. Men tydligen var det något som berörde många personer.
Statistiken sa ↑, kommentarerna flödade både här, på FB och på min mail.
Tack alla!!
 
Kom fram två till saker i och med detta: Pension och Delad föräldraledighet.
Vad jag gör, tycker och tänker om detta, ska ni få läsa om en annan dag ;)
 
Nu är det lördag och ledighet, iallafall för oss tjejer i familjen.
Pappa T har lördagsöppet i sin butik, så för honom innebär det jobb. 
 
Thomas jobb som började som ett intresse, blev en bisyssla, blev sedan ett företag som höll till i vårt garage tills det "växte ur det", en fastighet köptes och personal antälldes. Företaget växte, kanske lite för snabbt ?? Även den fastigheten växtes ur och ny köptes . Det har nu även hunnit bli några fler företag, webshopar, en verkstad och en butik.
 
 Jag har sett att man blir ju verkligen inte profet i sin egen by (snarare slänger man ur sig en negativ kommentar istället för ett "bra jobbat" och en ryggdunk) Även för mig är det nog så att jag inte förstår riktigt förrän jag träffar folk bortifrån som uppskattar, gillar och vill ha företagets produkter.
För när folk frågar mig säger jag fortfarande att Thomas gör bil-mojänger =)
 
Vi tycker självklart att det är rätt tråkigt att ha en sambo/pappa som jobbar MYCKET och ofta och det har verkligen slitit både ekonomiskt och på familjen/förhållandet. Rätt ofta gör han mig tokig och vansinnig, men jag vet hur han sliter och är stolt över honom även om jag är dåliga på att säga det. Så nu får han lite osvenskt lördags-skryt av mig ;)
 
Ps: Glöm inte att "Bakom varje framgångsrik man står en stark kvinna" ;)
 
♥♥♥
 
 
 
Marie

Såklart behöver dom en stark kvinna och det har T verkligen hittat! 😍 Önskar vi bodde närmare! Massa kramar

Svar: Ja men nu är det väl dags att flytta hem!!! =) KOmsi komsi!! Å tack snälla....
Evelina Mattsson

Lina

Det är verkligen grymt bra jobbat, från er båda!! Förstår vad du menar med att man ibland blir vansinnig av allt jobbande och frånvaro, men man får helt enkelt tänka att det är för en god sak!! Är så glad för eran skull att det gått så bra!! Och lite skryt är verkligen på sin plats! Man ska aldrig skämmas över att vara stolt, vare sig det gäller sin partner men framför allt för sig själv!! Grymt jobbat av er båda, och som du säger -Bakom varje framgångsrik man står en stark kvinna! Han hade aldrig klarat det utan dig Eve!!!

Svar: Tack snälla!! =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress