Än hinner du!!
Har du liksom jag varit på Lindberg´s utförsäljning idag?? Om inte så hinner du än, det är öppet både fredag och lördag. Passa på att fynda super fina och bra kläder!!
 
Vi fick en ljuvlig påse med hem, färgglatt och härligt när barnen själva får välja!!
 
Jag passade på att köpa ett nytt fodrat galonset till Ellie, galonhandskar (super bra om man vill kladda med lera hälsar Ebba). överdragsbyxor till Ebba, badkläder till båda och ett gäng med fingervantar (ni vet hur det är man kan aldrig få för många) Hoppade helt över mössor denna gång för det har vi MASSOR, så jag vågade inte ens titta åt  kartongerna med mössor i ;)
 
Ebba ville ha en nya Bormio jacka, hennes absoluta favorit och hon valde en orange denna gång.
Sen som vanligt när man kommer hem därifrån så kommer man på nåt plagg man råkat glömma att leta/titta på. Så det kanske får bli ett besök till fös oss ;)
 
 
Njutare!!
Vi njuter av ledighet och av påsklov.
 
Under förmiddagen hemma hade jag en "foto tanke" så jag frågade lite snällt om jag fick fotografera tjejerna.
Tyvärr fotar jag väldigt sällan med kameran nu för tiden, så skärpning med det!
Fick dock inte till några bilder så som jag ville ha dom eftersom två små töser var så fulla i skratt och fniss, men jag fick iaf lite nya bilder på dom.
 
Eftermiddagen tillbringade vi liksom gårdagen på badhuset, Ebba hade med en vän och Ellie ville hellre vara hemma med farmor och leka. Alla glada och nöjda!!
 
Lite ledighet kvar, imorn kommer Therese upp från Stockholm, det är Lindberg´s utförsäljning som lockar. Jag gick förbi där på min kvällspromenad, det var helt tomt där ute nu. Så jag klurade på att ställa mig och köa, så man blir först ;)
 
Så imorn laddar vi för kompishäng och shopping.
Sen kan det vara så att den här mamman har mutat sina barn, mer om det får ni läsa om imorn =)
 
Borta bra men hemma bäst.
Borta bra men nog är hemma bäst.
Alltid skönast att vakna i sin egen säng och att dessutom få sovmorgon, lovely!!
 
Så himla skönt att få sova ut och idag verkade alla tycka det eftersom vi sov allesammans.
Laddade upp med en rejäl, god, fräsch frukost imorse.
Mums!!
 
Har suttit och klurat lite på vad vi skulle kunna hitta på under vårt påsklov. Mest ska vi bara slappa och njuta, men nåt tok ska vi väl kunna hitta på. Vi åker kanske iväg på någon liten strapats.
 
Har ni också påsklov?? Vad ska ni hitta på??