Vilken helg!!
En riktig njutar-helg.
 
Vänner, familj och massor med positiv energi.
Håll i er, det kommer en bildbomd nedan.
 
På lördagen drog jag och Ebba iväg på en "mamma och Ebba-dag" i Borlänge.
Vi shoppade, fikade, åt och shoppade lite till. Skönt med lite egentid med henne. Ellie hon var hemma med farmor och var strålande glad för hon hade minsann egentid med farmor hon också. Perfekt att få rå om en sessa i taget och nästa gång får vi byta =)
 
 
Jag passade på att köpa en världskarta (en halvstor, vill egentligen ha en superstor) som får duga så länge. Den ska sätta på väggen och fyllas med nålar. Måste bara komma på hur det ska markeras. Länder vi varit i tillsammans med en färg, sen någon annan färg när man varit där själv? Någon som har, hur har ni isåfall gjort?
 
 
Sen har vi bara tagit det lugnt och umgåtts med nära och kära resten av ledigheten, precis som det ska vara när det är som allra bäst =)
 
 
Idag ställdes svenska flaggan fram och jag passade på att baka frukostbullar medan mina två små grisar tog sovmorgon. En mycket lång sovmorgon, tillslut fick jag gå och väcka dom.
Frukost framför nyhetsmorgon och där pysslade dom, så direkt när frukosten landat i de små magarna blev det fulltfart till köket och pysselskåpet.
 
 
♥♥♥
Tacksam, Glad och Lycklig.
♥♥♥
Längtar efter fler sådana här dagar, ser så framemot semester och ledighet tillsammans.
Härliga dagar och sena kvällar.
Det blev det ikväll, en sen kväll. Tjejerna låg/ligger och vrider och vänder sig i sina sängar.
Imorn väntar en tidig väckning, spännande ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress