Gudruns goda fisk.
När jag får info om vilka sidor ni läser på min blogg så dyker ett inlägg nästan dagligen upp.
Det är inlägget om Gudruns goda fisk.
 
Ett lätt recept, utan en massa kruseduller och dessutom är det gott.
En favorit från skoltiden som jag tänkte jag skulle dela med mig av igen.
 
Gudruns goda fisk
 
Sejfilé (1 paket)
Fiskbuljong
Gräslök
Mjöl
1 burk creme fraiche
Salt, peppar och citronpeppar.
 
Smöra en ugnssäker form och lägg i bitarna av sejfilen.
Krydda sedan med salt, peppar och citronpeppar.

Ta en kastrull, lägg i en tärning av fiskbuljongen och täck den med vatten.
Låt den lösas upp och häll sedan i gräslöken.
Vispa sedan ner lite mjöl för att "tjocka på" såsen.
Till sist rör du ner burken med creme fraiche.
Värm upp alltsammans och töm det sedan över fisken.
In med formen i ugnen i 215 grader i ca 20-25 minuter.
 
Servera med potatis.
 
Voila!!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress