Boktips?!
Thomas har fått två böcker av mig: Min hemlighet av Petter Stordalen och Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst av Fredrik Eklund.Två böcker som jag själv varit nyfiken på och då är man ju liksom smart och köper dom till någon man kan låna dom av ;)
 
Thomas fick först Sälj! så den hade han själv börjat läsa, så jag kastade mig över Min hemlighet.
Än har jag inte läst ut hela boken, men det är en bra bok tycker jag. Petter är öppen och berättar om en del av sina affärer, kloka tankar och funderingar. En läsvärd bok för sig som är intresserad av entreprenörskap.
 
När jag googlade boken stod detta:
"I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han är idag både som make, far och företagsledare. En historia om att våga när andra tvekar, om att få ut det bästa av de omkring dig. En historia att både lära av och leva efter.

Stordalen delar med sig av sin kunskap om företagande, investeringar, förhandling och hur man inspirerar sina anställda. Men det handlar lika mycket om resan hit om hur blev Petter Stordalen en av Nordens största entreprenörer. Vad är nyckeln till att nå framgång? Och var det värt det?"
 
Jag tror att även Thomas kommer gilla denna bok, när det är hans tur att läsa den ;)
 
Nu vill jag ha boktips av er.
Har ni några favoritböcker??
 
 
Anonym

Åh, önskar också boktips! Är jättenyfiken på dessa två, känns inte som jag läst en bok på hur länge som helst. Började läsa Fjärilseffekten och Jag är Malala men har bara kommit runt 1/3 i båda.. 😉 Dock verkar båda bra så kanske dags att läsa klart!!

Emma

Kommentar från mig ;)

Svar: Du får låna dom sen om du vill, jag lovar jag fast det är T's böcker ;)
Evelina Mattsson

Jennifer

Jag har massvis, här är några:
The Fault in Our Stars - John Green
Himmelstrand - John Ajvide Lindqvist
Boktjuven - Markus Zusak
Konsten att höra hjärtslag - Jan-Philipp Sendker
Morgon i Jenin - Susan Abulhawa

Svar: Tackar!!
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress