Himla joll!!
Söndag
 
Kom på vid frukosten att jag ju hade lovat att hjälpa till med flytt, upplock och städ av våra kontor.
-Öhhh Thomas du ska inte jobba idag va? (Rolig fråga till en som typ jobbar jämt) =)
 
Men det löste sig jag kunde smita iväg ett skuv och hjälpa till och Thomas och tjejerna gick till CP-service eftersom en bil skulle lämnas ut till kund.
 
Sen på eftermiddagen bestämde vi oss för att prova nya restaurangen på byn, L9.
Vi hade innan hört lite olika om stället men vi blev mer än nöjda. Supergod mat till oss all, stora som små.
Så hit kommer vi absolut gå många fler gånger framöver
 
Min och Thomas resa närmar sig, nu börjar jag bli nyfiken PÅ RIKTIGT. Idag när jag försökte klura åt mig lite info så säger karln. -På resan dit får du bara ha handbagage.
- Vaaaaa?? Hur ska det gå till??
Hmmm jag vet inte vart jag ska, med andra ord har jag inte en aning om vad jag ska packa. Då tror karlsloken att jag ska "klara" mig med ett handbagage. Det kan bli roligt!!
Verkar som jag får packa minimalt och köpa med en extra väska hem då kanske =)
Himla joll!! Men hörre ni fy bubblan vad spännande och skoj det ska bli.
 
 
 
Butterflies
Hej på er!!
Hoppas att er helg hitills varit bra, det har min varit.
 
Gårdagen bjöd på träning, bastu, dusch och fredagstacos och sen kom lille kusin Agnes (och hennes föräldrar) hit och hälsade på. Så hela kvällen fick jag ha myspys med en liten sessa i famnen, mina egna sessor somnade en efter en i soffan tillsammans med oss.
 
 
Idag blev det ett besök för oss tjejer på badhuset medan Thomas jobbade i butiken och sedan kikade vi in på nya förskolan som hade invigning idag.  Tjejerna blev målade till fina fjärilar av snälla Ingela, och var supenöjda med sina ansiktmålningar och ballongerna som dom fick  =)
 
Ebba önskade sig sedan plankstek till middag, först sa pappan nej, men sen var han och Ellie och handlade och pang tjong så stod han och lagade det iallafall ;) 
 
Nu ska vi sätta oss vid bordet,det luktar supergott från köket och efter maten blir det slapp i soffan framför Superlördag =)
 
Update: Tokmätt, så nu blir det verligen slapp i soffan.
 
 
Igår var det dags
Då släppte Me&i sin vårkollektion och Mariah kom hit med den stora rosa väskan.
Massor med fina plagg, extra många damplagg denna gång och även några till papporna.
Som vanligt blir det så mycket fint att titta på så man hinner liksom inte ta in allt, dessutom vill man jag fika och jamla lite med sina gäster. Dessvärre känns det alltid efteråt som man inte hann med alla, men det var SUPER trevligt att ni alla kom.
 
Många nyhetssläpp kommer det också bli, som jag ser framemot. Så något mer party antingen här hemma eller hos någon vän ska jag nog hinna med.
 
Tjejerna fastnade för en varsin klänning, men det slutade med två klänningar var eftersom båda tyckte att den som syrran beställt också var super fin. Inte gör det mamman något eftersom jag tycker det är så fint (gulligt) att matcha mina två sessor ;)
 
Alla bilder är lånade från Me&i´s hemsida