San Diego
God morgon från San Diego!!
 
Igår vaknade vi upp, tog en taxi till biluthyrningen och sen bar det iväg.
Första stopp var "jobbrelaterat" för Thomas, det var ett besök hos Dsport Magazine i Fountain Valley. Ett tag gick jag med och lyssnade och kikade, sen smet jag ut i solen.
 
Blå himmel, strålande sol och 28 grader. Underbart!!
 
Efter mötet åkte vi till ett stort shopping ställe som Thomas hade kikat ut, satt och små hoppade i bilen och gjort nästan små hoppsan steg in. Men det var inte riktigt vad vi hade tänkt, mest inredningsbutiker så tyvärr kom vi ut tomhänta. Vi bestämde oss istället för att leta oss ut mot havet.
 
 
Vi körde till Laguna beach, hamnade i ett jätte mysigt område med små, fina affärer. Gick ner till havet och satte oss på en restaurang, inte riktigt van vid värmen än och kära nån så törstig man blir ;)
Hoppade sen ur skorna och gick ner till vattnet, hade tänkt bada men vattnet var rätt kallt och vågorna stora, så denna gång hoppade även jag över badet.
 
 
 
Sen var det dags för bilåkning igen, målet var San Diego och dit skulle det gå rätt fort, trodde vi.
Det gick otroligt segt pga många bilolyckor efter vägen, men bättre sent än aldrig. Fram kom vi till slut och checkade in på Hard Rock Hotel och tror minsann att det är det finaste Hard Rock som jag varit på. Letade oss ut till poolen/bar våningen och fick mig en god Raspberry mojito i namnsdagspresent.
 
 
Gick sedan ut och promenerade på gatorna för att leta något gott att stoppa i magen och nu mina vänner anföll tröttheten mig, Hjälp vad trött jag var!! Somnade nästan till flera gånger medan vi vänta på maten, fy tusan tidsomställningen gör en knäpp. Thomas hade sett att det fanns en lokalt bryggeri så han ville gärna dit och smaka en IPA, så jag "spärrade upp ögonen" och så gick vi dit. Men efter det fick jag lägga huvudet på kudden, sova sött och nu såklart vakna tidigt =)
 
Blir en till promenad och kolla lite häromkring innan vi åker uppöver igen. Thomas har spanat ut lite saker att titta på efter vägen och så har han sett ut en nytt shoppingmall till mig, han såg och "kände" nog min besvikelse igår. Jag kan ju inte komma hem helt tomhänt =)
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress