Vi har en hemlis ♥
Idag på eftermiddagen fick jag och Ellie finfrämmande, då kom nämligen vår favorit kille hit.
Älskade lilla kusinen Collin ♥
 
Mamma Emma skulle iväg på ett spännande möte (läs mer om det HÄR) så då fick vi låna Collin.
Ebba tyckte det var supertråkigt att hon var tvungen att gå till skolan och inte fick träffa Collin. Men vi bad mamma Emma att ta det lugnt och inte stressa och sen packade vi ner Collin i vår vagn och gick mot skolan. Ellie kämpade på och skjutsade Collin, men hon blev lite trött i benen så jag fick hjälpa till =)
 
Vi väntade på Ebba utanför hennes kapprum, åh så glad hon blev när hon såg oss!!
Sen skjutsade hon honom hela vägen, en stolt liten tös =)
-Mamma...Emma får inte komma på länge, för jag vill hinna leka mycket med Collin!
 
Precis då ringde Robert och var "skadad" så Emma var tvungen att skjutsa honom, synd om Robert men tur för oss för då fick vi vara längre med Collin. Vi fick även besök av gammelmormor Siw som kom och hälsade på sitt barnbarn och sina barnbarnsbarn =)
 
Så idag har vi haft en riktigt mysig eftermiddag med våra nära och kära ♥
 
 
 
 
 
 
 
Fixar måndag.
Godmorgon!!
 
Så var det måndag igen och idag slappar jag och Ellie hemma.  Jag (och Ellie) ska försöka fixa till det på hennes rum bla korta av rullgardin och fixa till gardinstång, sånt där tråkigt pill. Men sen om vi hinner ska vi piffa till det därinne, för nu är sängen torkad och klar och hon har sovit två nätter i den. Hon säger att den är superskön att sova i och faktiskt sov hon längre än vanligt imorse =)
 
Sen ska jag dammsuga och torka golven för på eftermiddagen får vi nog besök av en liten kille som tycker om att krypa omkring på golvet.
♥♥♥
 
Så nu är det bäst att jag sätter fart, vi hörs senare!!
 
 
Kolbullar och träningsvärk.
Hej hej!!
Det blev en "ofrivillig" paus från bloggen, jag har nämligen varit trött om kvällarna.
För oftast är det så, när jag lagt barnen då åker datorn på och jag sätter mig och skriver till er.
Men nu de senaste kvällarna har tröttheten tagit över, jag har läst för barnen och även somnat själv.
 
Men så häromdagen kom jag på att jag ju faktiskt har en massa Forever Therm tabletter över sen jag körde C9 och när jag körde det var jag otroligt pigg. Så jag tänkte att det får bära eller brista och tog av dom och vet ni vad, orken kom nästan tillbaka direkt. Jag är helt övertygad om att det är tablettens förtjänst och sitter just nu och klurar på om jag inte ska köra en C9 igen ( och ev fortsätta med F1)
 
Annars då??
Idag segade vi (som vanligt) på morgonen och jag insåg att försöka pallra iväg sig till någon sjö eller liknande för att njuta av det fina vädret skulle ta alldeles för lång tid. Så istället skakade vi ihop smet, klädde på oss, gick ut, gjorde en eld på gården och stekte kolbullar. MUMS!!! tyckte alla =)
Sedan satt jag och läste i en stol och tjejerna lekte för fullt, skönt att inte alltid behöva åka iväg för att göra nåt skoj.
 
På eftermiddagen hade jag lovat att följa med och träna med ett härligt gäng, så det var bara att hoppa i träningskläderna, greppa vattenflaskan och hantlarna och bege sig dit.
Gud så skönt!!!
 En riktigt genomkörare för kroppen, lovely!! Känner redan av träningsvärken så hur sjutton ska inte jag må i övermorgon ;)