Ellies rum
Vårt lilla projekt: Ellies rum, har nu slutförts.
 
Vi passade ju på att fixa till det medan pappa T var till USA. Ellies har länge, länge velat göra om sitt rum och har typ bytt önskemål om färg med mera varannnan vecka. Men nu bestämde hon sig, det skulle vara gråa väggar och så skulle vi köpa fina wallstickers av Jenny (det har vi ännu inte gjort). Sängen ville hon byta ut, men efter att ha tänkt på saken medan vi renoverade därinne så kom hon fram till att den nog skulle vara kvar iallafall.
 
Så det blev tre grå väggar och en rosa, sängen stannade kvar (rosa även den), spegel sattes upp och klädhängare, nya kuddar, ny matta ( men den ska bytas ut), nya lampor och gardiner. Nu fick vi även upp Jennys fina print på en tavellist. Tänkte sätta dom direkt på väggen, men vi ska köpa nya ramar och så får dom stå på tavellisten tillsammans med andra fina saker.
 
Ellie är mer än nöjd med sitt nya rum!!
Spegel och alla fina klänningar på en stång är toppen tycker hon, skorna står på en fin rad under.
Även ett av "sängborden" som vi fyndade i Andreas och Emmas hus kom till användning som smyckes/läppglans-bord =)
 
Jag har fått mersmak och vill måla om både sovrum och vardagsrum, kanske gör jag det eller så låter jag Thomas tapetsera istället.
 
Här kommer en liten tjuvkik på Ellies rum.
 
 
 
Jenny

Men så fint och mysigt det blev, vad ni har kämpat då. Förstår att hon är nöjd 😍 Grått är ju så himmelens fint. Är också inne på det nu. Tycker den färgen lyfter allt annar så bra ☺️ och verkligen jätteroligt att se så mycket från butiken där inne också, det värmer verkligen ❤️😊

Svar: Åhh TACK Jenny!! Ska shoppas wallstickers hos dig också, ska bara sätta mig med Ellie och bestämma vilka, kanske får det bli morgondagens uppdrag ;) Du har ju fått så mycket annat fint till butiken också, att du kommer på allt. Heja dig!!! =)
Evelina Mattsson

Anna

Så himla fint det blev! :)

Svar: Tack tack!! =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress