Helgen slut.
Så var det slut på även denna helg, känns lite vemodigt om jag ska vara ärlig. Fast jag och Ellie har ju ledig dag även imorn, så jätte synd om oss är det inte.
 
Lördagen bjöd på sovmorgon, (nåja ganska länge) sen frukost, dricka kaffe länge och så spelade vi alldeles för hög musik. Det dånade högt av både Veronica Maggio och Frost. Det är nog en av fördelarna med att ha en bortrest pappa i familjen, vi väljer vad som spelas på paddan och vad som visas på tv´n. Jiho på den!
 
Vår dag fortsatte med ett besök hos morbror Andreas och hans Emma, dom har nämligen köpt en hus utanför Edsbyn. Ett gammalt, charmigt hus som säkerligen kommer bli jätte fint när dom fixat klart med det. Inte nog med det, dom förra ägarna lämnade massor av saker så både jag och tjejerna hittade möbler som vi fick ta med hem.  Mest lycklig är Ellie som fick en blå hylla som hon tyckte var så fin, så den ska vi tvätta och bära in ev imorn.
 
Vi avslutade kvällen hemma hos mormor och morfar tillsammans med bröder, sambos och lilla kusinen (snart har vi två).
 
 
Idag (söndag) var vi en snabbis till Bollnäs innan vi for hem till farmor AG och grattade henne med teckningar och blommor. Hon fyller nämligen år idag, jämnt dessutom. Men vi får fira henne ordentligt när pappa T kommit hem från USA igen.
 
 
angelicasvarld.blogg.se

Låter som härliga dagar - å vilken söt liten elsa ;-)

Svar: Tackar!!!
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress