Han är hemma!!
Hela dagen har det laddats och varit "pirrigt".
Tjejerna (även jag) har varit helt ofokuserad och det har blivit tjat och gnat och osämja om egentligen skit saker. Att vi dessutom åt en alldeles för sen lunch gjorde ju inte saken bättre. Tror att vi alla tre blir mindre skojiga när vi får blodsockerfall.
 
Men efter att vi kramats, sagt förlåt och ätit mat, var vi pigga och glada igen och kom han hem.
 
Å vet ni vad?? Även denna gång skämde han bort oss =)
Ni får se lite sneak peeks för jag vet att ni tycker det är skoj och jag tycker själv det är skoj att se sånt på andras bloggar.
 
Socker i olika färger hade tjejerna önskat sig och det fick dom, så det verkar som att det blir pannkakor till middag här imorn. Ebba fick en massa Monster High prylar (hann ej med att knäppa) och Ellie fick Frost. Jag hade önskat mig smink eftersom mitt nu var HELT slut, dessvärre fanns inte min färg men det fixade Thomas genom att köpa alla andra färger istället =) 
Fick även fina örhängen och armband i rosé, har tjuvkikat lite på detta set tidigare så det var lite extra skoj och gulligt att han köpte det utan att veta något.
 
 
Emma

Men vad skojigt för er!! Haha smart av Thomas att köpa alla andra till dig, då kanske du kan blanda ihop några själv så de passar din ton perfekt ;)

Svar: Faktiskt så verkar två av de andra vara perfekt, en nu och en till senare i vinter =) Så tummen upp till Thomas.
Evelina Mattsson

Sandra

Så gör jag också, köper en ljus och en mörk foundation eller puder och sen är hela årets nyanser fixade- skitsmart ju! Roligt med presenter- alltid lika roligt att bli överraskad!

Svar: Ja det var ju rätt lämpligt när man tänker efter, han kanske hade en baktanke =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress