Shopping, burkar och Emmor.
Jag har haft en skön lördag, trots en trökig start på den (skriver kanske mer om detta senare)
Efter frukost messade jag svägerskan Emma och frågade om hon skulle på loppis i Ovanåker och om hon hade lust att ta med mig som bihang.
Snäll som alltid så svara hon: Självklart!! (stackarn kände sig kanske tvingad) =)
 
Så tillsammans med Emma, hennes mormor och Collin for vi till gamla skolan i Ovanåker där det var inredning och design loppis. Tok mycket folk, fler än vi som var sugna på att shoppa. Lyckades iaf fynda tryck från Knaada både jag och Emma.
 
Just nu letas en passande ram hör hemma till mitt tryck och jag fick så lov att "möblera om" lite på hyllorna för att få plats. Vi skrattade lite gott på loppis för en säljare sålde glasburkar (dyrt?), precis sådana burkar som både jag och Emma tagit flera stycken av hemma hos Andreas och Emma (den andra Emma).
 
Men hörreni jag förstår att det blir lite rörigt med våra EMMOR, vi har ju liksom två.
Någon frågade en gång om vi hade en eller två?
Båda mina bröder har ju nämligen lyckats hitta en Emma. Inte blir det lättare av att bådas efternamn börjar på samma bokstav, så jag kan inte skriva Emma H heller. Så dom får heta Roberts Emma och Andreas Emma =)
 
 
Emma

Såklaaart du fick haka på! Det var ju supertrevligt 💖 haha kan tänka mig att dina bloggläsare blir förvirrad över oss Emmor och vem som är vem 😄

Emma

Såklaaart du fick haka på! Det var ju supertrevligt 💖 haha kan tänka mig att dina bloggläsare blir förvirrad över oss Emmor och vem som är vem 😄

Svar: Tack super snälla!! Men nu kanske dom får lite ordning och reda på alla Emmor =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress