Frost-feber
Frost-feber råder fortfarande här hemma, undrar hur länge det ska sitta i??
 
Jag och Ebba var på bion i februari 2014 och sen dess har det rått Frost-feber här hemma, allra mest från lillsyster Ellie. Hon är galen i Elsa och Frost. Ett tag såg vi lite av filmen varje dag, numera sjunger vi lite av sångerna varje dag. Uppföljaren till succén blev en kortfilm, men det ska komma en långfilm också Frost 2. Det har varit bland de mest snick snackande ämnena på tex twitter. Tydligen ska iaf Disney ha bekräftat att Frost 2 kommer komma. Konstigt vore det annars med tanke på vilken "kassa-ko" Frost har varit.
 
Jag har ju själv stått i kö i två timmar (helt galet!!) i slottet på Disney World, bara för att få träffa Elsa och Anna. En helt galen kö fylld med Frost-tokiga barn, mammor och pappor. När mina barn ville ge upp när vi nästan var framme, så tvingade jag dom att stå kvar. Men att se våra glada tjejer med glittrande ögon där inne hos Elsa och Anna var värd alla minuter i den jäkla kön.
 
 
Idag när vi var in på matbutiken hittade vi dessa kakbukar och jag kunde helt enkelt inte "lätta bli".
Man kan ju ha en massa fina saker i dom när kakorna är slut ;)
 
Så som svar på min egen fråga:
Frost-febern kommer sitta i länge, hos både barn och mamman i den här familjen och lagom när febern börjar avta då kommer dom slå till och släppa Frost 2.
Smart drag!!
 
 
Carolina Thoor

Vad roligt att besöka Disneyland och titta på frost då dina barn älskar frost :D

Svar: Ja det var det :)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress