Varma tankar och lite tok.
En lugn och skön lördag.
 
Har hunnit förbereda inför kvällens middag och även plockat undan alla saker ute på altan.
Ebba har just nu kompisen M här på besök så dom leker för fullt, Ellie kröp upp i soffan med en padda och jag passar på att snabbt skriva ett inlägg till er. Om ett tag när mörkret börjar falla ska vi åka ner till kyrkogården och tända ljus. Det är så himla fint där nu när hela kyrkogården lyser upp.
 
Å ja, jag tycker att man kan fira både all helgona och halloween. En varm, extra tanke till våra saknade och sen att vi tokar till det i kväll tror jag inte att dom har det minsta emot där på andra sidan, jag tror faktiskt att dom tittar ner på oss och ler =)
 
 
 
 
 
Pumpa, check!!
Idag blev det en ledig dag tillsammans för oss tre tjejer.
En lugn morgon och pang tjong kändes det som att klockan var hur mycket som helst. Men vi har hunnit mycket idag, fast det känns som att vi mest flytit runt. Vi började med att promenera till lekparken, men sen tyckte tjejerna vi skulle ringa gammelmormor Siw och kolla om hon var hemma. Å yes det var hon, så vi spatsera dit och lekte, målade och pratade. Passade även på att fika och äta lunch, i den ordningen.
 
Jag hade lovat tjejerna ett besök på badhuset, så jag och Ellie gick hem och hämtade badkläder och bilen. Rätt mycket folk på badhuset, men vi badade tills vi var trötta i knopp och kropp.
 
En mysig dag och efter middagen hann vi fixa till vår halloweenpumpa.
Så nu är det check, check på den
 
 
Trick or treat
Tjingeling på er!!
 
Nu har vi tagit fram lite mer halloween pyssel här hemma. Dekorerat vårt fönster och tagit fram lite olika ljuslyktor. Vi ska skära till vår pumpa ikväll hade vi tänkt och fixa lite andra små saker bla:
Spindel-is
Hand-is
Fladdermöss
Spindelnät och spindlar
Blodljus
Spöken
 
Godis shoppade jag och Ebba hem igår, så nu är vi redo för "Bus eller godis" till helgen =)
Rolig halloween mat lagar/fixar vi i helgen, idéer om vad ni kan göra för mat och mer pyssel idéer hittar ni HÄR.