Känns som igår
Ja det känns faktiskt som igår som jag satt här och skrev om att det imorn är fredag.
Ni förstår, nu är vi där igen, torsdag kväll och imorn är det återigen fredag. Hjälp så fort veckorna går, nu kommer det bara ösa på fram till jul.
 
Hur går det för er?? Börjar ni känna av julstressen??
Än så länge är det lugnt här, jag försöker ju nämligen intala mig att jag kommer vara klar med julklappar typ nästa vecka. För oftast är det julklapparna som jag stressar upp mig över.
 
Dessutom är jag grymt mallig för jag fått ordning i min källare (någorlunda iaf), nu måste vi ha familjeråd om vad vi egentligen ska göra med den. Vi har massor med yta som vi inte använder till något bra, dessutom gnäller ju jag för jämnan att vi har trångt. Men först tar vi jul va?? Vi ska väl ha ett vår-projekt också??
 
Men först fredag och fredagsmys. Det blir en tjejkväll för pappa T ska ut på "jul kul" med sitt ena företag. Vi får se imorgon vad vi hittar på, men kanske blir det bastu, en film och plockmat ;)
 
 
 
 
Emma

Lugn inför julen just nu men hoppas jag hinner pyssla med några juldekorationer innan nästa helg.. :) Men med lite planering så! Är inte klar med alla klappar än heller, siktar in mig på närmsta två veckorna ;)

Svar: Vi kan ju försöka att inte stressa upp oss iaf :)
Evelina Mattsson

Emma

Okej.. Jag kanske känner liiiiiite julstress, haha..

Svar: Ha ha ha..... :)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress