Klar!!
Fixa i sista minuten är liksom min grej.
 
Imorgon ska första paketet i presentkalendern öppnas, just precis nu blev den klar.
Jag var och köpte de sista paketen idag och nu är den färdig, hade till och med glömt bort några små saker som redan låg här hemma och väntade på att bli paket.
 
Jag tänker varje år att jag ska "passa på" att köpa hem bra/roliga/gulliga/"bra att ha" saker när jag ser dom under året, så att jag sedan har paketen klara till december. Men när jag väl hittar nåt är det ju roligare att ge tjejerna det där och då och helt ärligt så glömmer jag ju bort presentkalendern efter att december passerat.
 
Nu ikväll så fort tjejerna somnade plockade jag fram alla välgömda små saker och gjorde  paket. Ni får en liten tjuvtitt på vad som bland annat finns i, men ni får INTE skvallra eller visa Ebba och Ellie. Ni får bara se lite, lite, lite av paketen, resten får bli överraskningar. Men det är små plock som man hittar på Dollar Store, Rusta, Karlssons, Leksaksaffären och Albert &Herbert typ.
 
 
Paket på huvudkudden.
Igår smög jag in i sovrummet, det var mörkt och Thomas låg där och snarkade.
Tänkte ge honom en lätt kick, men det hade jag inte hjärta till för jag hittade nämligen ett paket på min kudde. Jag la mig faktiskt på det eftersom jag inget såg i mörkret, sen var jag tvungen att knäppa på lampan på mobilen. Åhhh så glad jag blev, min favorit parfym.
 
Tack älskling!! ♥
 
 
 
 
Första advent
Denna dag slutade med adventsmys i soffan eller mys och mys iaf jag tyckte det var gott och mysigt de andra tre verkade mest trötta. Men lite glögg, julmust, pepparkakor och bullar lyckades jag iallafall lura i dom.  Å vet ni vad jag får väl helt enktelt duka fram allt igen en annan dag när dom är lite mer PÅ =)
 
Innan soffhänget hade vi en lugn och skön dag här hemma, pappa T befann sig i luften påväg hem från Tyskland. På eftermiddagen gick jag och tjejerna ut på julmarknad, först dans runt i granen sen kikade vi runt på byn. Önskelistor skrevs och lämnades till tomten på leksaksaffären och där fick även tjejerna ansiktsmålningar. När vi var klara där hade Thomas precis kommit hem och anslöt sig till oss, så vi avslutade eftermiddagen med en middag på hotellet. Super gott!!
 
Sen åkte tjejerna hem med Thomas och jag gick och shoppade lite julklappar och saker till adventskalendern.
 
Nu väntar jag på att tjejerna ska somna sen ska jag smyga fram alla små presenter till julkalendern och se hur många som fattas, för några fattas minsann =)