Välkommen maj!
En lång helg närmar sig sitt slut, avrundade helgen med en skön söndag.
Har hunnit röja en massa på gården, rensat rabatter, fyllt på singel, krattat och fixat på baksidan.
Det kommer bli gräjt när det är klart.
 
Dock ser jag ut som jag har slagits med katt, Thomas frågade lite snällt om jag inte ville ha ett par handskar när jag rensade häcken, Men nej jag tycker om att få lite skit under naglarna och jobba med händerna svarade jag. Så nu har jag skärsår ÖVERALLT på mina händer och armar, men ja ja det försvinner nå tag.
 
På eftermiddagen följde jag och Ellie med Ebba ner på hennes första fotbollsträning, pappa T lämnade vi hemma för att fixa ordning på baksidan. Många pigga fotbollstjejer nere på ön och Ebba tyckte det var så skoj och längtar redan till nästa gång.
 
Kvällen avslutas med lite planering för MAJ månad. Har en massa skojigheter denna månad och en hel del planering krävs, men nu så har vi koll på läget.
 
 
 
Anonym

Vart kommer almanackan ifrån? Den med era namn på? Sån skulle man alldeles ha..:) /Anna

Svar: Den är köpt på Lagerhaus =)
Evelina Mattsson

Liza

Hihi, jag känner igen de där med handskarna alltså. Min Tomas är likadan(Dem vill ju bara visa omtanke) Men jag är minsann lika envis som dig! :D

Vad skönt att du har fått gjort så mycket utomhus. Själv så har jag arbetat skift nu 5 dagar i rad. Då jag har inte gjort särskilt mycket nytta i hemmet. Idag är det regn ute. Men i morgon skall det bli fint väder, då skall jag pyssla utomhus på min andra lediga dag! :)

Svar: Ja hualigen jag ser hemskt ut idag på händer och armar =) Vila upp dig idag och pyssla i trädgården imorgon =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress