Vi storfirar idag!!
Grattis älskade Ebba på 7 årsdagen!!
♥♥♥
 
Imorse väckte vi henne med (typ) skönsång och paket i sängen.
En yrvaken, rufstufsa slet upp sina paket, vi hade bland annat köpt en skateboard som hon så gärna ville ha.
 
Efter att vi fått lite frukost i magen var det dags att klä på oss och göra oss redo för Ebbas första skolavslutningen. Jag och Ellie åkte och lämnade Ebba på skolan och mötte sedan upp pappa T och tjejernas mormor. Gick sedan ut på byn för att se när alla skolbarnen kom och promenerade och vinkade med sina flaggor.
 
Man minns ju själv hur härlig den här dagen var, sista dagen och framför sig hade man flera veckor av sommarlov. Härligt!! Själv hade jag det lyxigt och fick vara ledig hela sommaren när jag var liten, tyvärr går inte det att fixa till för mina tjejer. Men vi har iaf 6 veckorna ledighet framför oss och dom veckorna ska vi fylla med härliga sommarminnen.
 
Efter avslutningen gick mormor A, en trött, hungrig mamma och två trötta hungriga barn på mormors café och lunchade. Vi velade hit och dit om vad vi skulle äta och om var vi skulle sitta, men till slut när maten kom blev/var alla nöjda och glada.
 
Har alldeles nyss varit ut och testat på skateboarden och alla skydd som sitter både bak och fram och upp och ned, men förhoppningsvis skyddar dom den lilla kroppen. Men nu trötta och möra i kroppen hoppade vi upp i soffan för att vila lite innan det drar ihop sig för kalas här hemma.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress