Första året.
Snart har Ebba klarat av sitt första skolår, endast en dag kvar i förskoleklassen och sen till hösten blir hon ettagluttare. På onsdag väntar den första skolavslutningen och samma dag klämmer hon till och fyller 7 år. Det har varit ett super år och kära nån vad hon lärt sig mycket.
 
Idag medan hon var på skolan så smet jag och tjejernas mormor till Bollnäs och shoppade (kanske någon födelsedagspresent). Ellie hon stannade hemma och lekte med morfar under tiden och dom hade verkligen haft fullt upp =)
 
Eftermiddagen/kvällen tillbringades ute. Lyckades lura med båda på en liten promenix, plockade maskrosor och gjorde maskros-snurror och medan jag trimmade på gården spöade dom Thomas på kubb =)
 
Sen trots att solen skiner och det är ljust ute så måste man gå in och duscha och lägga sig och försöka sova. Men snart, snart är det sommarlov och då får vi vara uppe och skrota bäst vi vill.
Skrota bäst man vill på kvällarna och inte behöva ställa någon klocka, det är väl bland det bästa som finns. Jag längtar!!
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress