Barndomsvänner
Vi har känt varandra länge, väldigt länge.
 
Jag och Linda fann varandra på lekis och var redan nära vänner och var lite (mycket!!) livrädd för vilka tokar vi skulle "tvingas" gå med hela högstadiet. Men som ni förstår blev det en lyckträff!!
 
Vi har valt olika riktningar i livet, kom ifrån varandra lite grann på gymnasiet och sedan har vi provat våra vingar på olika håll. Vi har nog ibland varit riktigt sinniga på varandra och det har gått långt mellan samtalen/mötena, men alltid har vi på något sätt/vis hittade tillbaka till varandra.
 
Tänk om vi vetat då när vi var 13 år hur våra liv skulle se ut idag, då hade vi skrattat på oss.
Inte trodde vi då att jag var den som först skulle få barn eller att Helena skulle vara den som först gifte sig och "kors i taket" Linda och Erika har fortfarande samma killar (sambos numera) som då =) Vi som först flyttade från orten, har flyttat tillbaka och nu har några andra bytt orter istället.
 
Idag blev det en snabbträff på Kägelholmen, saknades gjorde Mari.
Tänk vad skönt det är med vänner där allt bara är som vanligt, samtalen fortsätter där vi sist la av (typ i julas vi träffades sist) och där vi känner varandra utan och innan och vi alla är precis lika knäppa nu som då.
 
#VännerFörLivet
 
 
 
 
 
Anonym

Ja det är helt underbart ❤️
/Erika!

Svar: ❤️
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress