Barfota utan strumpor...
Vi är tre trötta tjejer (en pappa också tycker jag det verkar som) här hemma varje morgon, det var länge sen det var så här tungt att gå upp på morgonen. Min klockan hinner ringer 1, 2 och till och med 3 gånger innan jag slutligen studsar upp och väcker Ebba och Ellie. Men nu är det bara 3 till mornar att sticka upp, sen äntligen sommarlov/semester!!
 
Gillar min app på telefonen som nu ÄNTLIGEN visar finväder framöver och ljuvliga temperaturer runt 27-30 grader, iaf denna vecka. Men utifall att det ska envisas med att vara kallt så laddade vi igår upp med massor med strumpor till både stora och små fötter. Men dessa gömmer vi i garderober och så hoppas vi på att få vara barfota.
 
Nej vet ni vad tror jag ska göra en nytt försöka och komma i säng i tid ikväll....
Men först ska jag duscha och sen ska jag bara....... ;)
 
 
 
 
Shoppingtripp
Imorse "slängde" jag in tjejerna och mamma i bilen och styrde den emot Dalarna.
Hittade en hel del kläder till tjejerna, bland annat några nya sommarplagg. Jag tror att båda tjejerna har en hel del sommarplagg i sina garderober som jag kan rensa ur, så vi börjar med att fylla på och så rensar vi ur sen ;) Hittade massor med billiga strumpor, så nu ska märkpennan fram sa förskolläraren.
 
Vi hann åka förbi Falun, Borlänge och Insjön innan vi slutligen hamnade hemma i Edsbyn igen.
 
Dagens fynd blev:
Ebba: En verktygsväska (pysselväska för henne), en ny jacka och en panda mysdräkt.
Ellie: En liten verktygsväska, några själv valda POP tröjor och Frostkläder/accessoarer,
Evelina: Fyllde på min Swedish Grace samling och när jag hittade detta thé var jag ju bara tvungen att köpa det. Det luktar jätte gott, så jag hoppas det smakar lika gott =)
 
Nedan liten av dagens fynd.
 
Oplanerat
Ibland är det dom där oplanerade sakerna som blir allra bäst.
Igår bestämde vi pang tjong att tjejernas skulle sova hos sin farmor och jag och Thomas skulle gå ut.
Kors i taket det var inte igår som vi var ut, iallafall inte tillsammans.
 
Hängde först hemma hos en kompis i hans trädgård innan vi cyklade till IP där ett lokalt band spelade. Träffade på en massa roliga människor som jag ser/träffar allt för sällan.
 
Det blev en härlig och rolig sommarkväll!!