Här går det unnan....
Han skruvar och spikar och ligger i här hemma min käre sambo. Reglar på plats och råspont snart klart. Jag har faktiskt hjälp till lite grann jag också, burit fram virket, borrat i skruvar däruppe på reglarna imorse. Som han jobbar på nu så tror jag faktiskt att vi kommer hinna "inviga" altanen denna sommar =)
 
 
Medan Ebba och Thomas var ute och spikade råspont och Ellie badade passade jag på att städa/röja ur Ellies rum. Kastade bort en massa små tjafs och flyttade om lite. Jag har några nya idéer till hennes rum och har  lovat hene att fixa några imorn. Kollade runt på internet efter praktiska, snygga och bra sängar och förvaring till båda tjejernas rum, men då dom har rätt trångt så passar inte vad som helst. Så nu drog hjärncellerna igång på kvällskvisten, går det att flytta en vägg eller två?? Ska vi flytta ner sovrummet??
Är ni några som sover på andra plan/våningar än era barn?? Hur funkar det??
Tusan jag läre klura vidare.......
Marie

Funkar super att ha barnen på annan våningen! Gööört! 😃

Svar: Åhh vet inte hur jag ska göra, kanske testa helt enkelt...Det är ju bara att flytta upp om det inte funkar =)
Evelina Mattsson

angelicasvarld.blogg.se

Hemma hos oss så sover 11 åringen nere och vi andra sover uppe...funkar super! Så har det varit sen han var 6 år!

Svar: Känns som att det skulle vara lättare om barnen sov en våning upp (om vi hade en övervåning)och jag och sambon på markplan. Men nu blir vårt sovrum isåfall i källaren..Känns lite konstigt, men måste kanske testa =)
Evelina Mattsson

Anna Magnusson

Vi flyttade ner vårt sovrum för ca 6 mån sen. Alla 3 barn sover mycket bättre uppe, själva. Våra är 18 mån, 3 år och 5,5 år.

Svar: Åhh låter ljuvligt!! Måste nog klura vidare på detta eller kanske testa =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress