Dag 2 i Eskilstuna
 Vaknade rätt tidigt och gled ner till frukosten, det fanns godsaker till både stora och små. Sen började vi vela, skulle vi checka ut och åka vidare eller skulle vi stanna kvar en natt till i Eskilstuna. Det blev det sista. Vi klädde på oss våra regnjackor och begav oss ut på stans gator, siktet var inställt på Lilla stadsmuseet.
 
 
På Lilla museet kunde barnen testa en hel massa olika saker.
På övervången fanns Faktotum, här kunde man prova produkter tillverkade i Eskilstuna och lära sig mer om tekniken bakom produkterna, Det fanns bla en lastare från Volvo, olika nycklar och nyckellås från ASSA och en robot att spela tre i rad med. 
 
 
Efter nån timme gick vi in till stan igen för att äta och shoppa, när vi kom ut från butikerna sken solen återigen så vi beslöt oss för att ta en promenad och kolla lite runt omkring staden. Gick emot en park där vi misstänkte att en lekpark skulle finnas och yes det gjorde det, Nöjda och glada sessor fick springa av sig ett skuv. Tittade på en karta och såg att det rätt nära fanns ännu en park att besöka, så vi promenixade även dit.
Där fanns ännu en lekpark, tjejerna rusade dit men helt plötsligt täcktes himlen av svarta moln och pang tjong så började det spöregna. Alla sprang ifrån parken, "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" sa vi och drog återigen på regnjackorna och lekte alldeles själva i lekparken =)
 
 
Efter tjo och tjim gick vi tillbaka till hotellet för att hänga upp blöta jeans, vila oss lite och googla matställe att äta middag på. Kvällens val blev Olearys där fanns mat som passade oss alla. Tjejerna valde helt otippat amerikanska pannkakor och hälsar att det går utmärkt att äta pannkakor till frukost, lunch och middag =)
Vi hann sitta en stund utanför hotellet i kvällssolen innan molnen återigen började kasta regn på oss och vi fick flytta in till sofforna.  Sen blev det ännu en skön nattssömn och på torsdagen väntade ny äventyr.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress