Två smarriga lätta recept
Här kommer två middagstips:
 
Nr 1. Köttfärslimpa.
Ännu ett tips jag fått från Helen (hon har MASSOR med tips och idéer)
 
Blanda 500 gram köttfärs, en påse fransk löksoppa och en burk creme fraiche.
Forma till en limpa och skjuts in i ugnen i 200 grader i ca 40-50 minuter.
 
 
Nr 2. Pastasås med kyckling
Du behöver:
1/2 grillad kyckling(bena ur och skär i småbitar) Jag använde nästan en hel.
1 röd paprika
1 röd lök
2 dl majskorn
1 burk creme fraiche (fetaost och soltorkade tomater ifrån Arla)
 
Fräs först den strimlade paprikan och löken .
Tillsätt sedan kycklingen, majs och creme fraichen.
Koka upp och servera sedan med pasta.
 
Bon appetit!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress