Pulled chicken
När vi var hos Helen på annandagen bjöd hon på någon riktigt smarrigt.
Pulled chicken.
Så efter att ha ställt Helen tusen frågor om hur man gör och fått receptet,
som kommer från Jennys Matblogg så gjorde jag ett eget försök ikväll.
Receptet nedan kommer från Jennys blogg.
 
Det blev massor med mat och riktigt gott!!
 
Detta behövs:
900 gram kyckling
2 1/2 -3 dl barbequesås
Paprikapulver
1 gul lök
olja
 
Stek kycklingen så den får lite färg på ytan och lägg i en ugnssäker gryta.
Ringla över olja, i med löken och töm på såsen.
Sedan in i mitten av ugnen med locket på.
Ca 140 grader i 2 1/2 timme.
Kyckligköttet ska inte längre vara rosa när den är klar och ska trilla isär när du sätter gaffeln i det.
Dela köttet med två gafflar och servera.
 
 
 
 
 
 
 
Lillemor Ö

Tack för tipset!! Måste testas! :)

Svar: Super gott!!
Evelina Mattsson

Ninni - Vimsiga mamman

Ska prova detta! Vi köpte nämligen färdig pulled Chicken till nyår, så gott men de såg ju enkelt ut o göra själv :)

Svar: Ja men gör det!! Det blev verkligen jätte gott, säkerligen lite extra gott för att man gjort det själv ;)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress