Gudruns goda fisk
Men nu börjar ni väl undra om jag blivit en matblogg? ;)
Det är bara det att jag älskar lätta recept utan en massa kruseduller,
så när jag dyker på dom så delar jag gärna med mig.
 
Denna vecka har vi testat ännu en favorit från skolan.
 
Fiskgratäng Gudruns goda fisk.
 
Sejfilé (1 paket)
Fiskbuljong
Gräslök
Mjöl
1 burk creme fraiche
Salt, peppar och citronpeppar.
 
Smöra en ugnssäker form och lägg i bitarna av sejfilen.
Krydda sedan med salt, peppar och citron peppar.

Ta en kastrull, lägg i en tärning av fiskbuljongen och täck den med vatten.
Låt den lösas upp och häll sedan i gröslöken.
Vispa sedan ner lite mjöl för att "tjocka på" såsen.
Till sist rör du ner burken med creme fraiche.
Värm upp alltsammans och töm det sedan över fisken.
In med formen i ugnen i 215 grader i ca 20-25 minuter.
 
Servera med potatis.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress