Vad är innehållet??
Tack Loppi för en välfylld kartong med smarrigheter.
Nu ska testas!!
 
LOPPIblogbag Nystart innehåller:
 
Blutsaft: Ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. I kampen för att klara livspusslet är det lätt att slarva med sömnen, maten och vardagsträningen. Ett snabbt och enkelt sätt att bättra på sitt järnintag kan då vara att dricka Floradix Blutsaft.
 
Ekomusli: Är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn.
 
Kidszoo: Välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioder när kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna.
Dessa nallar tycker mina tjejer är super goda, så de är inte alls svåra att få i dom.
 
Castus: Frukstänger fulla av naturlig energi och passar perfekt som en del av mellanmålet. Lämplig att ha nerpackad i väskan eller med på bilfärden.
Dessa gillade mina tjejer och det trodde jag inte alls. Men dom säger att dom är goda =)
 
Friggs riskakor: Klassiska riskakor i en ny tappning. Tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Detta är en av de mest populära smakerna.
Åhh dessa var jätte goda, precis min smak!!
 
Friggs hälsote: Blåbär och acai är ett rooiboste som är härligt bärig. Naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka om kvällen.
 
Friggs vitaminbrus: En väl sammansatt blandning av vitaminer och mineraler och samtidigt en god törstsläckare. Friggs sockerbalans är för den som vill minska sockersuget. Innehåller krom som bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå samt vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning.
Denna smakade super gott!!
 
 
 
 
 
mamma mindy

Är med väldigt glad över mitt paket i dag :)

Svar: Super kul!! Riskakorna var riktigt smarriga =)
Evelina Mattsson

Sofia

Hej! Du har tidigare varit med i en utlottning utav hörlurar från Sudio.

Ville bara tipsa att jag just nu lottar ut ett par :) KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress