Få MEN goda ingredienser
Igår när vi kom hem tänkte jag att vi skulle laga en födelsedagsmiddag till Thomas.
Ville göra något som gick relativt snabbt och som var lite extra smarrigt.
Då kom jag på att jag för ett tag sedan fick ett passande recept från min vän Helen.
Så här kommer det Helens pastasås ;)
 
Du behöver:
Fläskfilé 500-600 gram
2 st scharlottenlök
Champinjoner (jag tog 4 stora)
5 dl grädde
1, 5 mörk oxbuljongtärning
 
Skiva och stek fläskfilen, lägg sedan i en kastrull.
Finhacka löken och skiva champinjonen, fräs på och lägg sedan tillsammans med filén.
 Töm 5 dl grädde i stekpannan tillsammans med 1,5 mörk oxbuljongtärning,
låt puttra en stund så tärningarna löser sig, töm sedan över i kastrullen och låt allt sjuda en stund.
Servera sedan detta tillsammans med färsk tagliatelle.
 
Såååå gott!!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress