Lördag förmiddag
 Men hej på er, det var ett tag sedan vi "hördes"!!
Allt bra med er?? Oss är det bara bra med, dagarna har liksom bara rullat på, Vi har hängt på badhuset med vännerna Emelie och Nova och sen mest bara slappat här hemma.
 
Nu var det då återigen helg, skönt. Soffan, filt, raggisar, kaffe och en stund vid datorn. En av mina favoritstunder och bland det bästa att göra en helg förmiddag. Tjejerna leker med bilarna och Thomas åkte och skulle jobba en sväng.
 
Igår var jag iväg på årets första julbord tillsammans med mina kollegor, smarrigt smarrigt och kul att träffa alla och jamla. Idag kommer nog dagen fortsätta precis som vi började den, slappa här hemma. Tänkte gå ut en sväng, men det blåser som tusan så det lockar inte nåt. Men lördagsgodis ska vi nog iaf försöka komma iväg och handla och så ska vi eventuellt ut och äta ikväll, om vi hittar nåt trevligt ställe att åka till =)
 
 
 
Under veckan fick jag hem en hel låda med Raffaello via Buzzador.
Jag som inte är en storälskar av kokos måste erkänna att jag älskar dessa!! Super goda!!
Tog med och delade ut till alla mina kollegor, hoppas dom också gillade dom, Skulle du också vilja buzza lite olika produkter?? Lämna en kommentar här nedan så fixar jag till det. (glöm inte att lämna din e-mail)
 
 
Hanna

Jag vill busa, men jag får alltid erbjudande om konstiga saker som alltid kostar pengar. Vad gör jag för fel? Hjälp mig! 😄

Svar: Men så tråkigt!! Logga ut på din sida och kolla din profil. Man kan behöva ändra/uppdatera där.
Evelina Mattsson

Anonym

Buzza ska det ju stå.

Jossan L

Dom var jättegoda 😋 Tack! 😊

Svar: Varsågod Jossan!! Dom fanns alltså kvar när du kom hem ;)
Evelina Mattsson

Malin

Jag skulle vilja buzza 😊
Eller måste man ha en blogg då?

Svar: Nej det behöver man inte Malin...skickar din en länk via Buzzador =)
Evelina Mattsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress