Julafton
Julafton
Pirrigt och en lååååååång väntan.
 
Vi började dagen med frukost hemma hos tjejernas farfar och Gerd, alltid lika gott och mysigt. Efter frukost och fika fick dagens första julklappar öppnas. Sedan hopp in i bilen för nästa stopp hemma hos tjejernas farmor, nu börja det krypa i de små benen och ingen ork finns till Kalle. Ellie tvärslocknade i min famn och Ebba ville hellre pyssla med annat med farmor. Så pappa T, farbror Nicklas och jag fick titta på Kalle själva.
 
 
Efter Kalle åkte vi vidare till tjejernas mormor och morfar där även gammelmormor och gammelfarfar, morbröder, mostrar och kusinen var. Massor med god mat som iaf de vuxna vill äta, tjejerna har ju liksom hunnit se det STORA julklappsberget och vill inget hellre än att få börja öppna julklappar =) Det är nu den där lååååååånga väntan början, de vuxna vill äta och prata i lite lugn och ro medan barnen mer tycker NU KÖR VI!!  Men sen var det äntligen dags att ge sig på paketen, massor med fina, bra och roliga julklappar fick vi alla i familjen. Tusen tack!!
 
Sen får man slappa i soffan, äta ris à la malta, dricka kaffe, äta godis, prata och leka med sina leksaker. Egentligen den allra bästa stunden på hela julafton,när all pirrighet och spänningar släppt, å då pang tjong är klockan mycket och det är dags att åka hem. Känner alltid att jag inte hinner med alla, men som tur är fortsätter julen och ledigheten i några dagar till så vi kommer nog hinna umgås mer med alla nära och kära.
 
Nu ska vi spela några av Ebbas nya spel och sen ska vi återigen hoppa i julklänningarna och åka hem till tjejernas farmor, där väntar mat och en julgran med julklappar under. Lyllo oss!!
 
God Jul till er allesammans!!
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress