Gott nytt år!!
Gott Nytt år till er alla från oss!!
♥♥♥
 
Vi firar vår nyårsafton hemma hos oss.
Vi var rörande överens om att vi skulle äta pulled chicken till nyårsmiddag, så himla gott och sköter sig ju själv i ugnen. Lite plock blir det också, förmodligen senare under kvällen. Drickan ligger på kylning, tjejernas bubbelflaska är glittrad och just nu fixar jag och Ellie det sista piffet. Tänkte passa på att kika in till er innan jag hoppar ur mysbyxorna och tar på något mer "anpassat" =)
 
Så nästa gång vi ses blir nog på det nya året.
Nu ska jag leta något glittrande att ha på mig, korka upp en flaska, försöka hålla mig vaken och njuta av årets sista kväll.
 
Vi ses 2016!!
 
Ps Du kan ju alltid följa oss på Instagram (FlickornaE) där kommer det säkert dyka upp någon bild.
 
 
Gamla vänner
I måndags och igår (tisdag) träffade mina gamla högstadie-vänner.
När vi började sjuan "pytsades" vi ihop, det visade sig bli en mycket bra blandning. Jag och Linda har hängt ihop sen lekis, Mari och Erika gick på samma skola och Helena kom liksom själv =)
 
Sen dess har vi hållit ihop mer eller mindre. Vi har flyttat ifrån Edsbyn och tillbaka några av oss, några bor fortfarande långt borta. Men ni vet hur det är till sommaren och jul återvänder alla hem och då ses vi alltid.
 
Igår lyckades vi få till tjejhäng, yes va skoj!! Få prata och skvallra ostört utan barn och sambos ;)
Vi brukar då och då fota oss för det är ju kul att ha kvar, denna gång bestämde vi oss för att göra en "kopia" på en gammal bild. Visst är vi rätt lik oss?
 
 
Jag hinner nog.
Ibland får jag bra idéer och då vill jag genast testa dom.
Som idag fick jag och Ebba för oss att vi skulle prova att vända på hennes säng och kolla hur det blev. Borde hinna tänkte jag och trodde att jag smidigt skulle kunna tippa över sängen, smidigt och smidigt den är ju nämligen rätt stor. Så mitt lilla projket råkade helt plötsligt bli ett stort projekt, kanske inget man ska börja med två timmar innan man ska iväg på tjejmiddag. Jag hann ej =)
 
Rummet, oredan och alla delar står kvar till imorgon och Ebba hon fick glatt sova i mamma och pappas säng.
 
Knasigast av allt var att tanken var att ge mig på mitt eget sovrum, sen ville Ellie göra om sitt rum, men så slutar det med att Ebbas rum får en makeover. Så typiskt mig!!  Men, men nu testar vi iaf och blir det inget bra får vi (läs jag) flytta tillbaka allt igen =)
 
Tyvärr en suddig bild, bättre kommer.