Mini semester
Ellie åkte igår på morgonen till mormor och morfar på mini semester, för nu var det minsann hennes tur att få vara och sova där helt själv tyckte hon. Två hela dagar i lugn och ro från föräldrar och storasyster =)  Väskan skulle självklart packas, noga med utvalda saker.
Vi hade tur som fick hem henne idag för hon försökte minsann övertyga mormor och morfar om att få stanna i två eller tre veckor. Men nu är vi alla hemma, middagen är äten och så är det helg igen.
SKÖNT!
 
 
 
 
Fotbolls-brutta
Häromdagen kom Ebba hem och sa att hon ville spela fotboll. Dom hade nog pratat lite om det tjejerna i klassen och det verkade som att flera var sugen på att prova på. Passar ju perfekt att vår lokala fotbollsklubb precis nu dragit igång fotbollsträning riktad till tjejer i Ebbas ålder.
 
Kul tycker jag eftersom hon tidigare inte varit så sugen på att prova någon sport eller liknande.
Men allt har sin tid och när man är sugen på att testa då testar man. Så idag åkte vi till Erica på Sportbolaget och shoppade benskydd och strumpor, fotbollsskor köper vi senare om det är så att Ebba tycker det är roligt och vill fortsätta.
 
Nu har vi övat och testat att sparka boll inomhus och det flög både vattenglas och blomkrukor, men kul hade vi. Själv skulle jag vara frän och impa på Ebba och sparkade till bollen så det sa PANG i mitt knä, trodde ett ögonblick att ledband , korsband, knåskålsenor och allt möjligt i knät gick av.
 
Men jag är nu okey och till veckan får vi se om vi fått en ny fotbolls-brutta i familjen för den här mamman ska nog inte hålla på med fotboll längre =)
 
 
Watermelon
Jag är nog en periodare när det kommer till att måla naglarna.
Vissa perioder inget alls och vissa perioder fixar och trixar jag med olika lack.
Dök på detta lilla minilack när jag stod i kassan på H&M och väntade.Smart drag det där med att lägga olika och oftast billiga produkter vid kassakön, iaf jag går på det typ varje gång =)
 
  Letade runt i lådan och föll till slut för färgen Watermelon, tänker att denna färg kommer bli super till sommaren när händer och fötter blivit lite bruna. Förhoppningsvis har jag redan om några veckor lite brun färg på kroppen, nagellacket packas med i resväskan. Check!!